iphone 7 plus mı yoksa 8 plus mı?

ahmetkhnl

80+
Reaksiyon skoru
79
ikinci el telefon alacağım garantili iphone 7 plus mı yoksa faturalı iphone 8 plus mı? sizce hangisi bu arda iphone 7 plus 32 gb yeterli mi önerir misiniz?

ikinci el telefon alacağım garantili iphone 7 plus mı yoksa faturalı iphone 8 plus mı? sizce hangisi bu arda iphone 7 plus 32 gb yeterli mi önerir misiniz?
İphone 7 alınmaz 32gb zaten yetersiz iphone 8 fiyatına göre alınabilir Se2 bulabiliyorsanız onu alın

2'si de değil SE2020 alın hocam.
8 Plus'u tercih ederdim sürüm desteği açısından hala gideri var.

ama ekranı küçük bilmiyorum arada kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

se fiyatı uçuk
Ekranı küçük olması zaten SE modellerinin özelliği.
Kaç yıl gideceğini şöyle anlatayım SE'i 2016'da aldım ve tek sorunu pil.
SE2020 ise dediğiniz 2 cihazı da 2'e katlar.

ama ekranı küçük bilmiyorum arada kaldım

se fiyatı uçuk
Ekran takıntın varsa XR alman lazım yoksa SE2 alman lazım se nin işlemci performansı 8 den çok daha önde

iphone 7 plus abim kullanıyor 128 gb lısını bir defa yere düştü sonra yanlışlıkla ayağıyla vurdu telefona telefon yerde sürtündü hiç bir şey olmadı alabilirsin

ve 3 yıldır kullanıyor süper telefon

İphone 7 alınmaz 32gb zaten yetersiz iphone 8 fiyatına göre alınabilir Se2 bulabiliyorsanız onu alın
128 i var ?

eğer ebat olarak büyük dursun istersen iphone un en büyük duranı iphone 7 plus dır

Geri