Neler Yeni

İphone 7plus 2.000₺ owowww

tekramiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tarık Ocağ
Beyler dikkatli okuyun sonra alıp gelip bana ağlamayın
1- dolandırıcı değiller ürünü gerçekten gönderiyorlar
2- wp den ve siteden çok iyi destek veriyorlar ama çağrı merkezi çok kötü arıyorsunuz siparişim nerde diyosunuz mesela bir dakika bekleticem diyo en az 10 dakika bekliyosunuz bu beni çok tereddütte bıraktı ürün gelene kadar
3- paketlemeleri kötü ürünü kutusuyla jelatinle gönderiyorlar ama yanına o patpat poşetlerden koymuyolar kargocularda paketlerle maç yaptığı için paket vuruk geliyo ama üründe falan bi problem yoktu
4- fatura yırtık geldi günahını almiyim belki kargo yırtmıştır ama istedim 2 gün boyu bekletip mailime gönderdiler
5- kapıda ödemeleri yok

6 allah aşkına sorularınızı bana sormayın kefilmisin demeyin ben sorunsuz teslim aldım size kefil değilim.

7 apple ın sitesinden sorgulayınca çıkıyor 24 ay garantisi görünüyor ama iadeye/garantiye iş gelince ne gibi bibr dönüş alırım bilmem

gaclaruhgelio

80+ Bronze
knk espriydi ama sen bilirsin ayrıca ben site için dedim sen neden üstüne alındın ki ama hala fikrimin arkasındayım güven vermiyo
Alanlar var ve gelmiş eğer dolandırıcı değillerse birilerine yardımcı olmak için paylaştım

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Alanlar var ve gelmiş eğer dolandırıcı değillerse birilerine yardımcı olmak için paylaştım
knk dolandırıcı değillerdir zaten sadece ürünler çalıntı olabilir dedim ama eğer harbi güvenli ise baya iyi fiyat

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
webekno kokusu aldım.... bugun bir video attılar , izle derim.....

tekramiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tarık Ocağ
Hocam 7 plus aldınız geldi mi teyit etmek için soruyorum
Kankam aldım problem gözükmüyor ama şimdi yardımcı olmaya çalıştığımda site senin mi alan olayları oluyor valla ben bilemem sonra iade etmek istersin sorun çıkar falan sen dedin dersin bilemem

gaclaruhgelio

80+ Bronze
Kankam aldım problem gözükmüyor ama şimdi yardımcı olmaya çalıştığımda site senin mi alan olayları oluyor valla ben bilemem sonra iade etmek istersin sorun çıkar falan sen dedin dersin bilemem
Hayır kardeşim burada birilerinin ucuza bişeyler almasına vesile oluyoruz. Bence bir inceleme yaparak daha fazla kişiyi bilinçlendirebilirsin

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
🧐

tekramiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tarık Ocağ
Hayır kardeşim burada birilerinin ucuza bişeyler almasına vesile oluyoruz. Bence bir inceleme yaparak daha fazla kişiyi bilinçlendirebilirsin
Yani dediğim gibi şuan bir problem görünmüyor hocam ama fiyat çok ucuz olunca ürün ulaşmasına ragmen tedirgin kalıyosun onun için tavsiye edemiyorum bu arada efsane kasım indirimiymiş

gaclaruhgelio

80+ Bronze
Yani dediğim gibi şuan bir problem görünmüyor hocam ama fiyat çok ucuz olunca ürün ulaşmasına ragmen tedirgin kalıyosun onun için tavsiye edemiyorum bu arada efsane kasım indirimiymiş
İstanbul bilşimi hatırlayıp şipariş vermekte çekiniyorum

Top Bottom