Neler Yeni

İphone 8 Bu Fiyata Satılır Mı?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,314
İsim
Oğuz Oğuz
saolun hocan bir de sözleşme yaptıralımmı veya tutanak telefonu satarken.
Mesaj otomatik birleştirildi:

?
valla telefon hariç pc konsol kualklık falan sattım ama hiç sözleşme yapmadım.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,314
İsim
Oğuz Oğuz
mesela bu tarihte bu kişi bu telefonu satın almıştır gibi.
valla hiç dolandırmadım veya sattığım hiç bir ürün tekrar bana geri verilmedi. Eğer çok pinpirikli iseniz olabilir. Ama şimdi yapmazsınız ilk sattığınız kişi dolandırır sonra siz fikir verdiğiniz olmasında :D

Galatasaray8

80+ Bronze
valla hiç dolandırmadım veya sattığım hiç bir ürün tekrar bana geri verilmedi. Eğer çok pinpirikli iseniz olabilir. Ama şimdi yapmazsınız ilk sattığınız kişi dolandırır sonra siz fikir verdiğiniz olmasında :D
yok telefonu geri iade etmeye çalışırsa diye dedim .(iadeyi kabul etmek zorunda değilim değil mi?)

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,314
İsim
Oğuz Oğuz
yok telefonu geri iade etmeye çalışırsa diye dedim .(iadeyi kabul etmek zorunda değilim değil mi?)
Tabi değilsiniz. Ürünü alırken her şeyi anlatıyorsunuz zaten. Belki ürünü sizden aldı sonra orjinal bataryayı değiştirdi sonra çakma batarya koyup size getirdi bataryası bozuk diye. almayın sakın. Hiç başıma gelmedi ama yapanlar var. Birde evinizn önünde falan bulaşmayın. Eğer yakına gelip alırım derse yakında bir parkta falan buluşun.

Galatasaray8

80+ Bronze
Tabi değilsiniz. Ürünü alırken her şeyi anlatıyorsunuz zaten. Belki ürünü sizden aldı sonra orjinal bataryayı değiştirdi sonra çakma batarya koyup size getirdi bataryası bozuk diye. almayın sakın. Hiç başıma gelmedi ama yapanlar var. Birde evinizn önünde falan bulaşmayın. Eğer yakına gelip alırım derse yakında bir parkta falan buluşun.
Bir de yok mesela 1 saat sonra gelip yok bunun şurası bozukmuş derse ne yapmalıyım.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Bir de yok mesela 1 saat sonra gelip yok bunun şurası bozukmuş derse ne yapmalıyım.
Bakarak aldın. Her şeyi soylediğinden de eminsen hayır de. Bir şey yapamaz. Şikayet ederse de bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Sen sorununu ilanında da belirttiysen sorun çıkmaz.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,314
İsim
Oğuz Oğuz
5dk de bile çıkarmış olabilir. Alırken zaten belritin ben size neyi varsa söyledim diye. Zaten pil sağlığı falanda yazıyor.

Galatasaray8

80+ Bronze
elımde 2 aylık note 10 s var 8gb ram 128gb hafıza yurt dışı cihaz hatasız iphone ile takas dusunebılırım sende dusunrsen
yurt dışı cihaz istemiyorum.

Bakarak aldın. Her şeyi soylediğinden de eminsen hayır de. Bir şey yapamaz. Şikayet ederse de bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Sen sorununu ilanında da belirttiysen sorun çıkmaz.
ilanda sorununu yazmadım ama konuşurken söyledim.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
yurt dışı cihaz istemiyorum.

ilanda sorununu yazmadım ama konuşurken söyledim.
Bunu bilerek alıyor. Tüm sorumluluk o adama ait. Sıfır cihaz almadığının farkında.

Galatasaray8

80+ Bronze
Note 9 pro 128/6 var istersen ustune 200 300 daha vwrebilirim

Garantisi var tr cihaz
sıfır ürün alacağım.

Bunu bilerek alıyor. Tüm sorumluluk o adama ait. Sıfır cihaz almadığının farkında.
5dk de bile çıkarmış olabilir. Alırken zaten belritin ben size neyi varsa söyledim diye. Zaten pil sağlığı falanda yazıyor.
Çok sağolun cevaplar için.

Top Bottom