YokKablo var mı?
Hem başlıkta hem içerikte kocaman yazmama rağmen neden başka siteden yolluyorsun kral
dün aldım kendime güzel çok da pahalı degil satıcı da amazonAmazon'dan olması şart. İndirim kuponum var. Kaliteli bir şey almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Aynı ürünün fiyatında amazona bak.Hem başlıkta hem içerikte kocaman yazmama rağmen neden başka siteden yolluyorsun kral
Yav ya dediğim gibi yaz ya da yazma mide bulandırıp can sıkmaAynı ürünün fiyatında amazona bak.
Ya burda caz yapma işine bak.Yav ya dediğim gibi yaz ya da yazma mide bulandırıp can sıkma
spigen markasının ürünlerine bakabilirsin kalitelidir.Amazon'dan olması şart. İndirim kuponum var. Kaliteli bir şey almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Direkt link olarak öneride bulunursan çok makbule geçerspigen markasının ürünlerine bakabilirsin kalitelidir.
15 pro kullanıyorum. Sarj aletim ve kablom baseus
pil %100 devir 151
şimdi baktımda baseus feci zamlanmış 800tl olmuş
bu 2si yeterli gelir.
alabilirsin güzel ürünDirekt link olarak öneride bulunursan çok makbule geçer
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu buldum. amazon arama kısmı ne kadar kötü. arama kısmına iphone şarj aleti yazıyorum seçenek çıkmıyor ama senin linke tıklayınca altta bunu buldum. 668 TL görünüyor. alayım mı bunu