Neler Yeni

Yardım İphone 8 Plus vs İphone SE2020

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
Bütçe
4500
Merhabalar, sizce bu telefonlar arasından hangisi alınır. Şu anda büyük ekranlı telefon kullanıyorum. İlk İOS deneyimim olacak ve sadece 2 sene götürse yeter çünkü üniversitede yeni telefon alacağım. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

bıraktım

80+ Bronze
Se2020 nin bataryasına okeysen alınabilir işlemci ve kamerası güzel 4-5 yıl da güncelleme alıvak

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Se2020 nin bataryasına okeysen alınabilir işlemci ve kamerası güzel 4-5 yıl da güncelleme alıvak
onun sarjı nasıl gidiyor bir bilginiz var mıdır? Çünkü 12 ila 14 saatim okulda geçiyor.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Büyük ekrandan 4.7 inç'e geçmek sorun yaratabilir. Alışırım derseniz güncelliği nedeniyle SE 2020'ye yönelebilirsiniz.

8 Plus'ın temizi denk gelirse 5.5" olması nedeniyle daha kolay alışırsınız. 2 yıl rahatlıkla götürür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Büyük ekrandan 4.7 inç'e geçmek sorun yaratabilir. Alışırım derseniz güncelliği nedeniyle SE 2020'ye yönelebilirsiniz.

8 Plus'ın temizi denk gelirse 5.5" olması nedeniyle daha kolay alışırsınız. 2 yıl rahatlıkla götürür.
şu an kullandığım telefonun ekran boyutu 6.3 inç eğer 2-3 sene daha götürürse 8+'ta karar kıldım ama bu kadar götürmezse başka telefonlara yönelmek zorunda kalacağım. zaten dediğim gibi 2 sene sonra üniversiteye geçeceğim orda yeni telefon alınacak kısacası idarelik bakıyorum.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
şu an kullandığım telefonun ekran boyutu 6.3 inç eğer 2-3 sene daha götürürse 8+'ta karar kıldım ama bu kadar götürmezse başka telefonlara yönelmek zorunda kalacağım. zaten dediğim gibi 2 sene sonra üniversiteye geçeceğim orda yeni telefon alınacak kısacası idarelik bakıyorum.
Pil sağlığına dikkat edin sadece, çok kötü durumdaysa ya da yan sanayi pil takılmışsa problem yaratabilir. Yoksa 2-3 yıl çok rahat götürür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Pil sağlığına dikkat edin sadece, çok kötü durumdaysa ya da yan sanayi pil takılmışsa problem yaratabilir. Yoksa 2-3 yıl çok rahat götürür.
pil sağlığı mevzusu için aldıktan sonra serviste değiştirsem sıkıntı olur mu?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
pil sağlığı mevzusu için aldıktan sonra serviste değiştirsem sıkıntı olur mu?
Yok sıkıntı olmaz da yetkili servis fiyatları aşırı arttı maalesef. Bir de cihazın yurt içi kayıtlı olması gerekiyor yoksa reddediyorlar (kaçaksa ya da yurt dışı pasaport kayıtlıysa).

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
haci kucuk ekran sevmiyorsan sirf guncellik hatrina 4.7" ekrana bakmak cekilecek dert degil. azicik daha eski olsun ama hem daha iyi batarya performansi hem daha buyuk ekran hem de biraz daha iyi kamerayi sahsen tercih ederdim, yani 8 Plus alirdim

veya x/xr/xs/xsm gibi bir cihaz bakardim 6000-7000 tl civarlarina ikinci el

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Yok sıkıntı olmaz da yetkili servis fiyatları aşırı arttı maalesef. Bir de cihazın yurt içi kayıtlı olması gerekiyor yoksa reddediyorlar (kaçaksa ya da yurt dışı pasaport kayıtlıysa).
ben istanbul'da yaşamadığım için almışken pilide aradan çıkartayım diyorum çünkü 12 ila 14 saatim okulda geçiyor yani batarya benim için önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:

haci kucuk ekran sevmiyorsan sirf guncellik hatrina 4.7" ekrana bakmak cekilecek dert degil. azicik daha eski olsun ama hem daha iyi batarya performansi hem daha buyuk ekran hem de biraz daha iyi kamerayi sahsen tercih ederdim, yani 8 Plus alirdim

veya x/xr/xs/xsm gibi bir cihaz bakardim 6000-7000 TL civarlarina ikinci el
eğer üniye geçince telefon alacak olmasaydım çıkardım da o fiyatlara üniye geçince bizimkilerin sözü var o yüzden şu anki telefonu satıp üstüne az bir şey ekleyip telefon almak amacım şu anda.

Top Bottom