sorgusuz sualsiz Xr derimBu İki Telefondan Sizce Hangisi Daha İyi?
XrBu İki Telefondan Sizce Hangisi Daha İyi?
sorgusuz sualsiz Xr derim
bir şey sorucam epeyden özelliklere baktım lakin 8plus ekranı daha iyi sanırımTabii ki XR.
Home tuşu olmadan yapamam diyen klasik iPhone'cu tayfadan değilseniz elbette.
5.5-6.1 inç gibi küçük ekran boyutlarında ekran çözünürlük farkını hissedemezsin, özellikle iPhone gibi kaliteli cihazlarda.bir şey sorucam epeyden özelliklere baktım lakin 8plus ekranı daha iyi sanırım
Ekranı daha küçük, çözünürlük ve PPI değeri daha yüksek. Kendi gözünüzle fark etmeniz biraz zor. 326 ppi ile 400 ppi arasındaki farkı ayırt edecek şahin göz bende yok meselabir şey sorucam epeyden özelliklere baktım lakin 8plus ekranı daha iyi sanırım
Dikatimi çeken bu hocamEkranı daha küçük, çözünürlük ve PPI değeri daha yüksek. Kendi gözünüzle fark etmeniz biraz zor. 326 ppi ile 400 ppi arasındaki farkı ayırt edecek şahin göz bende yok mesela![]()
apple android kullanmıyor yalnız babamda 6s var çoğu yeni android telefondan iyi çalışıyorxr apple da güncel telefon daha ıyı eskileri bilerek yavaşlatıyorlar
Tamam çözünürlüğü daha yüksek. Ama çerçevesiz tasarım ve 1 yıl daha güncel olması gibi büyük avantajları kenara attıracak kadar fark yok.Dikatimi çeken bu hocam