Neler Yeni

Iphone almak istiyorum yardımcı olur musunuz?

asafiso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Asaf Fiso
Merhabalar arkadaşlar kendime yurtdışından bir iphone almak istiyorum. En başlarda aklımda iphone 15 pro max 256gb modelini dubaiden almak vardı ve fiziksel çift sim olan versiyonu 45 küsür bine geliyordu. Bi akrabamızın yurtdışından iphone getirdiğini öğrendik ve ondan 41k ya ablam için iphone 15 pro max 256gb aldık ama fiziksel çift sim değildi , adama sorduğum zaman buna tek sim takman yeterli başka bişeyle uğraşmadan 8 ay götürüyor dedi ama ben güvenemedim çünkü benim bildiğim tek yol çift simli alıp 4+4 şeklinde kullanmak. Bilen arkadaşlara soruyorum bu işin aslı nedir abinin dediği gibi bu 8 aylığına sorun çıkartmaz mı? Eğer öyleyse aynı şekilde ben de o abiden telefon alacağım. Son sorum ise şu aynı abide iphone 16 pro max 256gb 48k , 15pm ve 16pm arasında çok fark bulunmadığını biliyorum ama almışken daha yenisini almak akla daha fazla yatıyor sizce bu abiden alırsam 7k fark 16 pro max almak için değer mi yoksa 15 pro max kafi midir?

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Göksel
15pro aldım yurt dışı 2. El 25k ya pili 96daydı gayet güzel her yıl 8 ay kullanabiliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiziksel sim + esim lide alabilirsin o da 8ay gidiyor

asafiso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Asaf Fiso
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
15pro aldım yurt dışı 2. El 25k ya pili 96daydı gayet güzel her yıl 8 ay kullanabiliyorsun

Fiziksel sim + esim lide alabilirsin o da 8ay gidiyor
2.el işi hoşuma gitmiyor reis ya. başkasının elinden geçendense üstüne daha fazla verecek olsam da sıfır kullanayım daha iyi benim için tabii tercih meselesi

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Göksel
2.el işi hoşuma gitmiyor reis ya. başkasının elinden geçendense üstüne daha fazla verecek olsam da sıfır kullanayım daha iyi benim için tabii tercih meselesi
sen bilirsin hocam benim satarken zararım olmucak senin yaklaşık 20k zararın olcak öyle düşün

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
z
sebep? aynı paraya yurt dışından iki tane alıp dönüşümlü kullanırım ve iki telefonum olmuş olur
E 8 ayı kaldırdılar mı elinde patlamayacak mı

her seferinde e sim fiziksel sim uğraşcan mı

asafiso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Asaf Fiso
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8 ayın kaldırılmasından kastın gündemde öyle bi konu mu var yoksa senin tahminin mi

E 8 ayı kaldırdılar mı elinde patlamayacak mı

her seferinde e sim fiziksel sim uğraşcan mı
?

Top Bottom