Neler Yeni

Yardım Iphone bir anda kapandı

Kozan77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emir Kozan
Youtube da video izlerken telefonum ıphone 6 ekranı biranda kapandı. Telefona dokundum yanıyor desem yeridir. Serin yere koydun soğusun diye 10 dakika gecti ama hala ekran açılmadı ama telefon açık sadece ekran gelmiyor. Ne yapmalıyım

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Panel bozulmuş olabilir dostum. :(

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Youtube da video izlerken telefonum ıphone 6 ekranı biranda kapandı. Telefona dokundum yanıyor desem yeridir. Serin yere koydun soğusun diye 10 dakika gecti ama hala ekran açılmadı ama telefon açık sadece ekran gelmiyor. Ne yapmalıyım
Ankart yanmış olabilir aynısını yaşadım

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Ana ekran düğmesi ile güç açma kapama düğmesine basılı tut 15sn. Gelirse gelir gelmezse geçmiş olsun.

Efe_Tkn

80+ Bronze
1- iPhone 7 öncesi modellerde hard reset atma
Eğer iPhone veya iPad şarj olmuyorsa, yapabileceğiniz en kolay şey iPhone’u resetlemektir. Hard Reset yapmak için aşağıdaki adımları takip edin.

hard-reset-nasil-yapilir
iPhone hard reset nasıl yapılır
  1. On/Off butonuna basın. (iPhone 6 veya sonrasında sağ tarafta, Diğer iPhone’larda, iPodlarda ve iPadlerde üstte)
  2. On/Off butonuna basılı tutarken, Home butonuna (Ana ekran tuşu-cihazın önünde) basın ve basıl tutun.
  3. Bu tuşlara ekran kapanana kadar ve tekrar görüntü gelene kadar (Apple logosu gelene kadar)basılı tutun.
2- iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinde hard reset atma
iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri için hard reset işlemleri biraz farklı. Onlar da şu şekilde hard reset yapabilirler:

1- Sağ taraftaki Açma / Kapatma düğmesine basın ve basılı tutun
2- Açma / Kapatma düğmesini basılı tutmaya devam ederken, iPhone’unuzun sol tarafındaki ses kısma düğmesine basın ve basılı tutun.
3- Ekran kapatılırken her iki düğmeyi basılı tutun ve ekran tekrar açılıp elma simgesini görene kadar tutmaya devam edin.

iphone-7-resetleme

3- iPhone 8 için hard reset atma işlemleri
iPhone 8 resetleme / hard reset işlemleri için aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz:

4- iPhone X hard reset atma (iPhone x resetleme)
iPhone-X-resetleme-640x400.png
iPhone x hard reset atma
1. Adım: Sesi Aç tuşuna basın.
Sesi Aç düğmesine hızlıca basın ve bırakın.

2. Adım: Sesi kıs tuşuna basın.
Sesi Kısma düğmesine hızla basın ve bırakın.

3. Adım: Yan Düğmeye basın ve basılı tutun
Apple logosunu görene kadar Yan düğmesini basılı tutun (Uyku / Uyandırma).

iPhone X’de Ayarları Sıfırlamak
iPhone X hard reset işlemi sorununuzu çözmezse, tüm ayarları sıfırlamanız gerekebilir. Son çare olarak tüm cihazınızı sıfırlayabilirsiniz. (bir iTunes yedeklemesini aldıktan sonra).

Bunu yapmak için Ayarlar -> Genel -> Sıfırla kısmını kullanabilirsiniz. Yedek almadan bu işlemi yaparsanız bilgilerinizi kaybederseniz. Bu yüzden dikkatli olunuz.

5- iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max hard reset atma
iPhone 11’de hard reset atma işlemleri iPhone X hard reset atma işlemleri ile aynıdır.

1. Ses açma tuşuna basıp bırakın.
  2. Ses kısma tuşuna basıp bırakın.
  3. Yan düğmeye (Power) Apple logosunu görene kadar basılı tutun.

Kozan77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emir Kozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular