Bulurlarsa beni de etiketler misinizMerhabalar İphone X cihazımın kablosu çok yavaş şarj etmeye başladı hızlı şarj adaptörü alıcam kullanan yada yardımcı olucak varmı 20w minimum
Aaa kanka izmitin neresiBekir heryerdesin olum
Hocam yakın zamanda değiştiricem telefonu “iphone 12 pro” alıcam ona göre sordum minimum 20W diye orjinal apple almak istiyorum birde ucuz yolluMax 15w destekliyor en fazla haberiniz olsun.
Apple iPhone X (MQAC2TU/A, MQAD2TU/A) Cep Telefonu
Apple iPhone X MQAC2TU/A, MQAD2TU/A detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.comSpigen SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı USB-C PD 3.0 (Power Delivery) iPhone Şarj Adaptörü F210 - 000CA26477 : Amazon.com.tr: Elektronik
Spigen SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı USB-C PD 3.0 (Power Delivery) iPhone Şarj Adaptörü F210 - 000CA26477 : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Tamam o zaman orjinal 20w alabilirsinizHocam yakın zamanda değiştiricem telefonu “iphone 12 pro” alıcam ona göre sordum minimum 20W diye orjinal apple almak istiyorum birde ucuz yollu
Orjinal 20W sadece adaptörü 459₺Kablonuzun da hızlı şarj desteklemesi lazım.
Spigen Essential Apple USB-C to Lightning PD (Power Delivery Destekli) Hızlı Şarj ve Data Kablo MFI Lisanslı (1 Metre) - Spigen
Spigen Essential Apple USB-C to Lightning PD (Power Delivery Destekli) Hızlı Şarj ve Data Kablo MFI Lisanslı (1 Metre) ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile alışverişini tamamla!www.spigen.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Tamam o zaman orjinal 20w alabilirsiniz
?Orjinal 20W sadece adaptörü 459₺
+1
Bunu alırsanız 199 TL. Ama Type-C’den Lightning’e kablo da lazım.Orjinal 20W sadece adaptörü 459₺