IOS İPhone kullanıcıları için.

Sizce fotoğraf ve videoları bilgisayardan mı yapmak daha basit ve kolay yoksa telefondan mı ?

• Oy kullanan toplam üye
    12
Reaksiyon skoru
2
Günümüzde artık cebimizdeki günlük olarak kullandığımız telefonlardan her işimizi yapabiliyoruz ben de onlardan birisi olarak Video ve fotoğraf çekimlerini telefonumdan yapıyorum.
Sormak istediğim soru, eğer iPhone kullananlar var ise video veya fotoğraflarını hangi uygulamalardan düzenliyorlar ve önerdikleri uygulamalar nelerdir? Ben örnek veriyorum. Fotoğraflar için “Lightroom”, videolar için ise “Kinemaster”. Sizin kullandıklarınızı ve önerdiğiniz uygulamaları bekliyorum.İyi forumlar.

photoshop gibi mi olacak

Günümüzde artık cebimizdeki günlük olarak kullandığımız telefonlardan her işimizi yapabiliyoruz ben de onlardan birisi olarak Video ve fotoğraf çekimlerini telefonumdan yapıyorum.
Sormak istediğim soru, eğer iPhone kullananlar var ise video veya fotoğraflarını hangi uygulamalardan düzenliyorlar ve önerdikleri uygulamalar nelerdir? Ben örnek veriyorum. Fotoğraflar için “Lightroom”, videolar için ise “Kinemaster”. Sizin kullandıklarınızı ve önerdiğiniz uygulamaları bekliyorum.İyi forumlar.
Bu 2 programdan başka picarts var başkada yok diğerleri işe yaramıyor zaten.

iphonun kendi yazılımını
İphonun kendi yazılımı imovie de pek seçenek ve içerik yok kullandım ama iyi değil anca iki videoyu yanyana koyarsın o kadar ama kinemaster dediğim uygulamada green screendan çift pozalamaya kadar yaparsın bi bak derim inshot programıda güzel bence imovie dan açıl :)

İphone'nun kendi yazılımı daha iyi bence.
İphonun kendi yazılımı imovie de pek seçenek ve içerik yok kullandım ama iyi değil anca iki videoyu yanyana koyarsın o kadar ama kinemaster dediğim uygulamada green screendan çift pozalamaya kadar yaparsın bi bak derim inshot programıda güzel bence imovie dan başka güzel programlar var bu söylediklerimin hepsi bi kısmı ücretsiz ayrıyetten videoleap da iyi kullanabilirsiniz telefondan yaptığım videolardan birini profilimde bulabilirsiniz yani imovie dan çok farklı olduğunu anlarsınız

El yatkınlığına bağlı. Hangisini aktif olarak kullanıyorsan onda işlerini daha hızlı görürsün. Bilgisayarda bu konu için güzel programlar var. Mobil tarafında da vardır illa ki fakat çok bilgi sahibi değilim mobil fotoğraf uygulamaları konusunda. Adobe'nin programı ve Snapseed var arada kullanıyorum.

ipad pro kullanıyorum ve bana biligseyarda yapailceğim editleleri kendi içinde sunuyor

El yatkınlığına bağlı. Hangisini aktif olarak kullanıyorsan onda işlerini daha hızlı görürsün. Bilgisayarda bu konu için güzel programlar var. Mobil tarafında da vardır illa ki fakat çok bilgi sahibi değilim mobil fotoğraf uygulamaları konusunda. Adobe'nin programı ve Snapseed var arada kullanıyorum.
Aynen adobenin programları çok iyi snapseed de baya iyi. Video konusunda telefondan da güzel videolar yapılıyo artık ??

Geri