Neler Yeni

İphone Neden Alıyoruz?

Emre Baş

80+ Gold
stabil kesinlikle işlemtim sistemi olarak çok önde

Kriptekx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mustafa
IOS işletim sistemi çok hafif ve RAM olayı bu markada pek geçerli değil. 5s bile şu an internet kullanımı ve günlük işler için yeterli.

Mehmet Akif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Mehmet Akif İnandı

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Talha
Çok teşekkür ederim ilginizden dolayı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Melih Avcı
Bir neden olarak da hizmeti ekleyebilirsin. Teknik servisi başarılı

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Muhammed Eren Bulut
yazılımı çok kararlı olduğu için 4gb ram fazlasıyla yeterli geliyor ayriyeten işlemcisi vs çok güçlü neden alınmasın ki?

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Talha

MZahidd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zahid UÇTU
Yazılımı çok kararlı, çok kaliteli malzeme, efsane pil ömrü, mükemmel ekran, harika kullanıcı deneyimi... Hiçbirisi değil.. Göz ardı edilemeyecek gerçek şudur, evet Apple yapıyorsa en iyisini yapıyor, lakin şu piyasada parasının hakkı değil. Giderek diğer firmalar da Apple'a benzemeye başladı. Özellikle fiyat politikaları. Fakat Apple'ın (iPhone'un) Türkiye'de bu kadar çok tutulmasının yegane sebebi parayla alınabilecek en ucuz prestij ürünü olmasıdır. Neden alıyoruz sorusunun yanıtı maalesef budur.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
İçerisinde bulunan IOS işletim sistemi uygulamaları arka planda çalıştırmıyor ve bu yüzden telefonda kilitlenme vs. olmuyor. Iphone'nun işlemcileri güçlü. Iphone'un güvenli olmasının nedeni kendi izin verdiği yazılımlar dışında telefona veri aktarılmıyor. Aslında bu bir kısıtlamadır. Android özgür işletim sistemidir. Android 9 versiyonundan sonra güvenlik açıkları düzeldi. Iphone'da da güvenlik açıkları fazla. Benim tercihim Android'ten yana.

TKMN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Alihan Tekemen
Adamlar telefondan değil yazılımdan kazanıyor.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Araplar daha çok tercih ediyo ve lüks yaşamın bir parçası. Sunduğu teknoloji anroidlerle aynı. Aynı yazılım başka bişey yok. Herkes aşılamadığını düşünüyor fakat insan yapıyor onuda insanda çözebilir. Silikon vadisinde yaşamıyorsunuz türkiyede gelişmekte olan bir ülkede apartman veya konutta kalıyorsunuz :D Diyeceğim o ki sadece lüks yaşamın bir parçası aynı otomotiv gibi . Resim gönderdim daha açıklayıcı olsun diye. Mesela wolkswagen grubu onun içinde audisi lamborginisi bugattısi var bizim sedan dediğimiz araçlarda var aynı şirket aynı mühendis farklı motoru 1 kat daha düşük yapıp 2 kat yükseltip allayıp pullayıp satıyor. Becerin varsa bir vosvosu bile bugattı bile yapabilirsin :D Sonuç olarak
LÜKS HAYAT = PARA = LÜKS HAYAT
1.jpg

Top Bottom