Neler Yeni

İphone Neden Alıyoruz?

Chitaca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Canberk Altıkanat
Rakip gelebilecek bir çok android cihaz var. Güvenlik evet önemli ama alınacak tedbirler daha da önemli bir durum.
hepsi en fazla 3 yıl sonra gidicek ya da yavaşlıcak apple yazılım atmadığı sürece iphone yavaşlamıyor ya da bir yerden sonra yazılım güncellemesi almıcak ve iphone sürekli yazılım alıyor.

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
Dünden beri aklımda , İphone 11 pro 4GB RAM'i var İphone 11 pro'dan daha iyi ve daha ucuz telefonlarda var. Peki bu telefon neden bu kadar pahalı?
hocam ben iphone almam ipad alırım bence apple ipadlerde daha başarılı ve yazılım güvenli olduğu için tercih edilir bide hava atmak :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmem çok pahalı.
kanka birde 12gb ramli olduğunu düşünsene :D

M.Tetik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Mustafa Tetik
Apple zaten kendisi söylüyor. iPhone premium bir telefon. Bir F/P iddiası yok ama özellikleri de onu pahalı yapıyor. Birincisi işletim sistemi iOS cidden güvenli ve telefonu uzun yıllar götürebiliyor. İkincisi kamerasıyla farkı koyuyor.

oldspace

80+
kamera konusunda bir şey diyemem ama hep iphone kullanmıştım çok memnun kalmıştım bu yıl android telefon aldım ama iphone deki güvenliği hissedemiyorum bence en temel sebebi güvenlik

AAPO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdullah Ceyhan
İphone işletim sistemi, güvenliği,kamerası,elması ve kaliteli donanımı olsun gerçekten çok kaliteli bir marka fakat bu dolar kurunda gereksiz ve aşırı pahalı.İphone yerine yeni çıkan f/p telefonları tercih edebilirsin.

Death Mark

80+ Bronze
Param olunca meraktan deneyeceğim. :D

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Dünden beri aklımda , İphone 11 pro 4GB RAM'i var İphone 11 pro'dan daha iyi ve daha ucuz telefonlarda var. Peki bu telefon neden bu kadar pahalı?
Arkadaşım bir çok sebebi var şöyle açıklama yapayım
1. Öyle bir güvenlik sistemi varki annen bile ondan iyi seni tanıyamaz bu ilk madde
2. Ben şuan iphone 7 plus kullanıyorum 3gb ram var ama android telefonla kıyaslama yaparsan 4 le çarpman gerekicek çünkü 3 gb ram diye geçme ben cod oynarken bi yandan pubg güncellemesi letgo arkada çalışıyor safari arkada çalıştırıyorum hatta arkada video bile indiriyorum netflix dizisi bunları abartmadan söylüyorum sana 4 gb ram ay cok az xiaomi veya huewai midir nedir hatta samsung dahi iphonenin yanına yaklaşamaz öyle diyim
3.ram konusunda korkun olmasın 4 gb ram sana varya android telefonlarda samsung xiaomi huewai gibi telefonlardan kat kat daha performans sunar test etmek istiyorsan iphoneai olan bir arkadasınla birlikte eger androidi iyi olan bi arkadaşın daha varsa oyun performansı işletim performansı yaptır bak gör

Top Bottom