İphone Neden Alıyoruz?

talhabkr

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
718
Dünden beri aklımda , İphone 11 pro 4GB RAM'i var İphone 11 pro'dan daha iyi ve daha ucuz telefonlarda var. Peki bu telefon neden bu kadar pahalı?

Herşeyi yazılım
1 güvenli
2 güvenli
3 güvenli
Ben başka sebep göremiyorum

Yılların getirdiği marka algısını apple ın çok iyi kullanması. Bu arada paran varsa direk iphone al ios işletim sistemi android işletim sistemine göre kat kat daha iyi.

Havalı ve zengin görünmek için ama bunların hepsi 5kuruş etmez

Sistemsel değil de psikolojik bir yorumda bulunmak istiyorum. Çok fazla sattığı için en iyi algısı yaratıyor. Apple artık sadece ürün satma olayını geçti, prestij satıyor. Apple ürün kullanmak bir prestij, gereklilik olarak görülüyor. Hiç ihtiyacımız olmadığı halde her sene yeni çıkan telefonu alıyoruz Acımadan astronomik fiyatları tek çekimde ödüyoruz. Oysa ben sadece iletişim kurmak dışında Safari ve Spotify kullanıyorum ancak her sene hatrı sayılır meblağları ödemeye devam ediyorum.

Ayrıca şuna adım kadar eminim Apple bir sonraki telefonunu kamerasız çıkarsa yine kapılarda kuyruk olur yine satış rekorları kırar. Apple ürün satmıyor, kendini satıyor.

İos daki 4 Gb Android deki 6 Gb İle Kafa Kafaya Gider Derim Ayrıca İphone Farktır Ya :):)

Sistemsel değil de psikolojik bir yorumda bulunmak istiyorum. Çok fazla sattığı için en iyi algısı yaratıyor. Apple artık sadece ürün satma olayını geçti, prestij satıyor. Apple ürün kullanmak bir prestij, gereklilik olarak görülüyor. Hiç ihtiyacımız olmadığı halde her sene yeni çıkan telefonu alıyoruz Acımadan astronomik fiyatları tek çekimde ödüyoruz. Oysa ben sadece iletişim kurmak dışında Safari ve Spotify kullanıyorum ancak her sene hatrı sayılır meblağları ödemeye devam ediyorum.

Ayrıca şuna adım kadar eminim Apple bir sonraki telefonunu kamerasız çıkarsa yine kapılarda kuyruk olur yine satış rekorları kırar. Apple ürün satmıyor, kendini satıyor.
Aklıma bişey geldi lan biz iphone 8 alsak 5 yıl sonra mutlaka ios bi sekilde onu çöp ediyor ve bu durumda yeni iphone almak zorundayız.??

Dünden beri aklımda , İphone 11 pro 4GB RAM'i var İphone 11 pro'dan daha iyi ve daha ucuz telefonlarda var. Peki bu telefon neden bu kadar pahalı?
Markanın tek iyi yanı yazılım ve bu sayede RAM az olsa dahi problem olmuyor. Ayrıca ben android tarafını tercih ederim.

Yazılımı çok düzgün. Çevremde android telefon alıp da 3-4. yılda kasma şikayeti olmayan hemen hemen kimse yokken bizzat ben 5 yıllık iphone kullanıyorum ve bir kere bile ne kamerada ne arayüzde ne de oyunda kasma şikayetiyle karşılaştım. Ayrıca güvenli olması da cabası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,553
Üyeler
186,748
Son üye
bugransnsnk
Geri