Neler Yeni

İphone Neden Alıyoruz?

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Talha
Dünden beri aklımda , İphone 11 pro 4GB RAM'i var İphone 11 pro'dan daha iyi ve daha ucuz telefonlarda var. Peki bu telefon neden bu kadar pahalı?

Mehmet Akif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Mehmet Akif İnandı
Herşeyi yazılım
1 güvenli
2 güvenli
3 güvenli
Ben başka sebep göremiyorum

Erdomega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Erdem özel
Yılların getirdiği marka algısını apple ın çok iyi kullanması. Bu arada paran varsa direk iphone al ios işletim sistemi android işletim sistemine göre kat kat daha iyi.

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mehmet Akif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Mehmet Akif İnandı

memoliady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
mehmet adıyman
Havalı ve zengin görünmek için ama bunların hepsi 5kuruş etmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Akbülbül
Sistemsel değil de psikolojik bir yorumda bulunmak istiyorum. Çok fazla sattığı için en iyi algısı yaratıyor. Apple artık sadece ürün satma olayını geçti, prestij satıyor. Apple ürün kullanmak bir prestij, gereklilik olarak görülüyor. Hiç ihtiyacımız olmadığı halde her sene yeni çıkan telefonu alıyoruz Acımadan astronomik fiyatları tek çekimde ödüyoruz. Oysa ben sadece iletişim kurmak dışında Safari ve Spotify kullanıyorum ancak her sene hatrı sayılır meblağları ödemeye devam ediyorum.

Ayrıca şuna adım kadar eminim Apple bir sonraki telefonunu kamerasız çıkarsa yine kapılarda kuyruk olur yine satış rekorları kırar. Apple ürün satmıyor, kendini satıyor.

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Zeuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Okan İNAL
İos daki 4 Gb Android deki 6 Gb İle Kafa Kafaya Gider Derim Ayrıca İphone Farktır Ya :):)

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Talha
Sistemsel değil de psikolojik bir yorumda bulunmak istiyorum. Çok fazla sattığı için en iyi algısı yaratıyor. Apple artık sadece ürün satma olayını geçti, prestij satıyor. Apple ürün kullanmak bir prestij, gereklilik olarak görülüyor. Hiç ihtiyacımız olmadığı halde her sene yeni çıkan telefonu alıyoruz Acımadan astronomik fiyatları tek çekimde ödüyoruz. Oysa ben sadece iletişim kurmak dışında Safari ve Spotify kullanıyorum ancak her sene hatrı sayılır meblağları ödemeye devam ediyorum.

Ayrıca şuna adım kadar eminim Apple bir sonraki telefonunu kamerasız çıkarsa yine kapılarda kuyruk olur yine satış rekorları kırar. Apple ürün satmıyor, kendini satıyor.
Aklıma bişey geldi lan biz iphone 8 alsak 5 yıl sonra mutlaka ios bi sekilde onu çöp ediyor ve bu durumda yeni iphone almak zorundayız.??

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet Fidan
Dünden beri aklımda , İphone 11 pro 4GB RAM'i var İphone 11 pro'dan daha iyi ve daha ucuz telefonlarda var. Peki bu telefon neden bu kadar pahalı?
Markanın tek iyi yanı yazılım ve bu sayede RAM az olsa dahi problem olmuyor. Ayrıca ben android tarafını tercih ederim.

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Talha

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Sefa
Yazılımı çok düzgün. Çevremde android telefon alıp da 3-4. yılda kasma şikayeti olmayan hemen hemen kimse yokken bizzat ben 5 yıllık iphone kullanıyorum ve bir kere bile ne kamerada ne arayüzde ne de oyunda kasma şikayetiyle karşılaştım. Ayrıca güvenli olması da cabası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,458
Üyeler
162,691
Son üye
edipek
Top Bottom