En ucuz 58k ya bulabiliyorum. 50k'ya nerede satılıyor?Şu an 50k verip alacağın en güzel telefonlardan biri Samsung S25 Plus…
Telefon baya iyi bir bak derim.
En ucuz 58k ya bulabiliyorum. 50k'ya nerede satılıyor?Şu an 50k verip alacağın en güzel telefonlardan biri Samsung S25 Plus…
Telefon baya iyi bir bak derim.
Samsung bence bolca özellik ve özelleştirme seçeneğine rağmen iostan daha stabil. Tab s9 kullanıyorum 3 android sürüm güncellemesi aldı ve her seferinde daha iyi oldu. 2 yıldır özellikler artmasına rağmen pil ve performans ilk günkü gibi.Eski iOS kullanıcısıyım, Android artık çok sarmamaya başladı. O yüzden iPhone tercih etmeyi düşünüyorum.
Hocam çindeki cihazların modem frekans tahsisleri farklı. Çin cihazının Türkiyedeki frekans bantları eksik olduğu için çekim sorunu yaşamışınız. Tr garantili aldığınız cihazların çekim sorunu olmaz.Hocam MediaMarkt'ta S25 Ultra denemiştim bir kaç ay önce, aşırı hoşuma gitti. Ancak band sorunları yaşamaktan çekiniyorum, şuanki telefonum redmi note 12 pro 5g'de bant sorunları yaşıyorum, şebeke sorunları yani. İphone kullanmıştım daha önce, onda hiç böyle sorunlar yaşamadım. İphone'un çektiği yerde şuanda kullandığım telefonum çekmiyordu.
Çözümü var mı hocam peki?Hocam çindeki cihazların modem frekans tahsisleri farklı. Çin cihazının Türkiyedeki frekans bantları eksik olduğu için çekim sorunu yaşamışınız. Tr garantili aldığınız cihazların çekim sorunu olmaz.
Çin sürümlerindeki bu frekansların eksikliği donanımsal ve anten yapısı da farklı. Şebeke modemi işlemcinin içine gömülü ve tek çözümü işlemciyi değiştirmek olabilir ki bu da çok maliyetli olacağından mantıksız oluyor. Hem anakartı değiştirmiş olsanız bile çin sürümünün ekran , dokunmatik panel gibi parçalarının üreticisi global sürümdekindekinden farklı ise doğru sürücüyü bulup yükleyemezseniz düzgün çalışmayacaktır.Çözümü var mı hocam peki?
Bitane mardinli bi arkadaş edin sana 50k ya 17pro getirir rahat50000TL'ye iphone önerisi gerekmekte, önerebileceğiniz bir modeli var mı? İphone 15 buldum bu fiyata, 2.elde yurt içi cihaz olarak ne bulabilirim?
O zaman almak şart oldu.Çin sürümlerindeki bu frekansların eksikliği donanımsal ve anten yapısı da farklı. Şebeke modemi işlemcinin içine gömülü ve tek çözümü işlemciyi değiştirmek olabilir ki bu da çok maliyetli olacağından mantıksız oluyor. Hem anakartı değiştirmiş olsanız bile çin sürümünün ekran , dokunmatik panel gibi parçalarının üreticisi global sürümdekindekinden farklı ise doğru sürücüyü bulup yükleyemezseniz düzgün çalışmayacaktır.
Ek bilgi: global sürüm xiaomi telefonlar türkiyenin frekans bantları ile uyumlu.