IPhone şarj kablosu olmuyor

babaprolar201784

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
59
Arkadaşlar iPhone telefon aldım da ucu değişik, iPadimin kablosuna olmadı. iPadimin adaptörüde kablosuda orjinal. O adaptöre çakma bi kablo taksam Zarar verirmi iphoneye? Yoksa önemli olan sadece adaptör mu? Kablo herhangi kalitesiz bişey olabilir mi

Lütfen acil cevap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar ona göre kablo alacağım lütfen bakın

Son düzenleme:
Arkadaşlar iPhone telefon aldım da ucu değişik, iPadimin kablosuna olmadı. iPadimin adaptörüde kablosuda orjinal. O adaptöre çakma bi kablo taksam Zarar verirmi iphoneye? Yoksa önemli olan sadece adaptör mu? Kablo herhangi kalitesiz bişey olabilir mi
cihazın modeli nedir? kablonun ve adaptörün orjinal olması önemli

Kablo sadece “iletken” gibi görünse de aslında içinde çip ve voltaj kontrol devresi var.
“Çakma” veya kalitesiz kablolar:
akımı dengesiz iletebilir.
zamanla cihazın bataryasına veya şarj entegresine zarar verebilir.
iPhone’da “Bu aksesuar desteklenmiyor” uyarısı çıkabilir.
hızlı şarjı desteklemeyebilir ya da aşırı ısınabilir.
en güvenlisi MFi sertifikalı (Made for iPhone) kablo kullanmak.

Yok ince eski uçlu, ayrıca iPhone 13 eski yani
standart lightning kablo kullanacaksınız

ipadin ya da airpodsun kablosu iphoneye olmuyor diye biliyorum

300 tl ye hepsiburadada satılıyor

Hangi nesil iPad var da iPhone 13'e olmuyor. iPad'ler ne zaman type c'ye geçti bilmiyorum da 2. el iPhone 13 aldığına göre iPad'in de son çıkan olamaz. Haliyle iPad kullanan biriysen zaten lightning kablo nedir biliyor olman lazım. Eğer lightning iPhone 13'e girmiyorsa belki toz falan vardır cımbızla çıkıverir.

iPhone 13'ün içinden soldaki type c - sağdaki lightning girişe sahip kablo çıkıyor. Sanırım iPad 9. nesile kadar da aynısı.

1762267366519.webp

Hangi nesil iPad var da iPhone 13'e olmuyor. iPad'ler ne zaman type c'ye geçti bilmiyorum da 2. el iPhone 13 aldığına göre iPad'in de son çıkan olamaz. Haliyle iPad kullanan biriysen zaten lightning kablo nedir biliyor olman lazım. Eğer lightning iPhone 13'e girmiyorsa belki toz falan vardır cımbızla çıkıverir.

iPhone 13'ün içinden soldaki type c - sağdaki lightning girişe sahip kablo çıkıyor. Sanırım iPad 9. nesile kadar da aynısı.

Alıntıyı görüntüle
iPad 11. Nesil benimki

Telefonu direk aldım satıcıdan çünkü kırıldı eski telefonum aniden oldu yoksa 15 pro max almayı düşünürdüm 15 pro max en çok hoşuma giden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n
Geri