Neler Yeni

iPhone satın alma önerisi hakkında?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Bütçe
9000
Arkadaşlar selamlar şuan ki elimde ki android telefonu satıp iPhone 11 veya 13 almak istiyorum fakat internetten vs değil de böyle telefoncular olur ya güvenilir sağlam ve biraz da indirimli olur Ankara'da yaşıyorum tek tek gezip fiyat sormakta istemiyorum böyle bir yer bilen varsa veya site bilen varsa aşağı yorum bırakırsa çok sevinirim :)

Sir Cem T-oker

80+ Gold
telefoncularda sıkıntı olabiliyor. mediamarkt gibi büyük firmalardan alırsan bir sıkıntı çıktığında direkt telefon değişimi bile yapabilir.

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
telefoncularda sıkıntı olabiliyor. mediamarkt gibi büyük firmalardan alırsan bir sıkıntı çıktığında direkt telefon değişimi bile yapabilir.
Bende bu duruma katılıyorum fakat illa telefoncudan alcam diyosan sihiyyede telefoncu çarşısı var en az 50 60 dükkan vardır orda istediğin telefonu bulursun ama dikkat et şu zamanda kimseye güven olmaz

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bu duruma katılıyorum fakat illa telefoncudan alcam diyosan sihiyyede telefoncu çarşısı var en az 50 60 dükkan vardır orda istediğin telefonu bulursun ama dikkat et şu zamanda kimseye güven olmaz
Hocam maalesef fiyatlar çok pahalı ve o kadar bütçem yok maalesef o yüzden böyle bir şey düşünüyorum.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram