Neler Yeni

İphone SE 2020 Neden alınır?

Nachi

80+ Platinum
Gereksiz bir yükseltme. İşlemcisi kat kat iyi değil. Daha iyi işlemciye sahip modeller var.

Bu bütçede performans anlamında baktığımız zaman seçenek olarak
Mi 10t
Se 2 2020
S10 plus
s20 fe mevcut.

İşlemci olarak snapdragon 865 ile mi 10t önde.
Ram olarak se 2 2020'de kullanılan 3gb yetersiz en azından 4 yapabilirdi.
Diğer rakiplerine 8gb ram bulunmakta.
Kamera olarak baktığımız zaman biribirlerine çok yakınlar ince detaylara girersek kim öne geçer bilemem.
İphone 11 altı pek iphone alınmasına sıcak bakmıyorum.
Bu bütçelerde android telefonlar daha performanslı.
3gb ram rahatlıkla iosta yetiyor. Renderda zaten 2 3 kat önde. Oyun performansı da çok iyi. A13den bahsediyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

android kullanmaya gerek yok ne kadar kötü olduğunu bilmek için her gelen güncellemede daha kötü batarya ve performans veren bir yazılımdan bahsediyoruz
+1

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Aynı zamanda dediğin tamamen saçmalık hala gm discovery yağ gibi akabiliyorken bir arkadaşımda iphone 7 plusın kameraya girerken donması gibi bir olay var hani iphone kraldı o bütçede note 10 lite mi10t gibi kral telefonlar var
O bir şayomi fanı daha ayrıca iphone 7 nerde donuyor arkadaşın telefonun içinden geçmiştir ondandır ayrıca iphone 7 ile mi 10t yi kıyaslamak ne biliyim bi iphone 11 ile kıyasla bakayım :D

şahin doğan

80+ Platinum
Aynı zamanda dediğin tamamen saçmalık hala gm discovery yağ gibi akabiliyorken bir arkadaşımda iphone 7 plusın kameraya girerken donması gibi bir olay var hani iphone kraldı o bütçede note 10 lite mi10t gibi kral telefonlar var
android vs apple yazılımını karşılaştırmak saçma en üst seviye android telefonun 2 yıl güncelleme aldığını ve her güncellemede daha kötü olduğunu düşünürsen anlayabilirsin aynı fiyat bandında android de daha fazla özellik iyi ekran daha büyük olması gibi gibi şeyler de önde olabilir android fakat 2 yıl sonra çöp olacak bir telefondan bahsediyoruz ki iphone 7 nin bu yıl bile güncelleme alacağı kesin

rtx 3090

80+ Silver
O bir şayomi fanı daha ayrıca iphone 7 nerde donuyor arkadaşın telefonun içinden geçmiştir ondandır ayrıca iphone 7 ile mi 10t yi kıyaslamak ne biliyim bi iphone 11 ile kıyasla bakayım :D
İphone 7 ile kıyaslamadım ayrıca benim dediğim note 10 lite galaxy ben sırf xiaomi sevmediğim için xiaomi almadım fanboyum dimi

android vs apple yazılımını karşılaştırmak saçma en üst seviye android telefonun 2 yıl güncelleme aldığını ve her güncellemede daha kötü olduğunu düşünürsen anlayabilirsin aynı fiyat bandında android de daha fazla özellik iyi ekran daha büyük olması gibi gibi şeyler de önde olabilir android fakat 2 yıl sonra çöp olacak bir telefondan bahsediyoruz ki iphone 7 nin bu yıl bile güncelleme alacağı kesin
3 yıl de

Tekila

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Hakan
Çoğu kişi Apple'a sallayıp havalı olacaklarını seanıyorlar. SE alınır ama batarya ve ekran büyük bir sorun ama diyorsan ekran benim için sorun değil, şarja takmak benim elimin kiri o zaman alınır. Kendi fiyatındaki rakiplerinde kalitesiz 3'lü 4'lü kalitesiz hiç kullanmayacağın kameralar yerine çok daha üstün ve tek bir kamreaya sahip, İşlemci konusunda A13 yeterince güçlü ve rakiplerinin işlerimcilerinden 3 aşşağı 5 yukarı aynı. Bunun yanında yazılım desteği ve işletim sistemini unutmamak lazım bir de malzeme kalitesi ve performans hakkında konuşmaya gerek yok.

M3m0lii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Fırat Topal
3gb ram rahatlıkla iosta yetiyor. Renderda zaten 2 3 kat önde. Oyun performansı da çok iyi. A13den bahsediyoruz.
Sallarlar böyle sonra cevap verince kaçıp giderler.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İphone 7 ile kıyaslamadım ayrıca benim dediğim note 10 lite galaxy ben sırf xiaomi sevmediğim için xiaomi almadım fanboyum dimi

3 yıl de
mi 10t şayomiye ait yalnız.
o bütçede note 10 lite mi10t gibi kral telefonlar var bak bu senin yazdığın mi10t yazıyor.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Gereksiz bir yükseltme. İşlemcisi kat kat iyi değil. Daha iyi işlemciye sahip modeller var.

Bu bütçede performans anlamında baktığımız zaman seçenek olarak
Mi 10t
Se 2 2020
S10 plus
s20 fe mevcut.

İşlemci olarak snapdragon 865 ile mi 10t önde.
Ram olarak se 2 2020'de kullanılan 3gb yetersiz en azından 4 yapabilirdi.
Diğer rakiplerine 8gb ram bulunmakta.
Kamera olarak baktığımız zaman biribirlerine çok yakınlar ince detaylara girersek kim öne geçer bilemem.
İphone 11 altı pek iphone alınmasına sıcak bakmıyorum.
Bu bütçelerde android telefonlar daha performanslı.
Şayomi kalite master :kappa:
Konu ile alakasız ama iphone > android telefonlar
Cidden Iphone' ların Android' den üstün olduğunu anlayamadılar bir türlü.

rtx 3090

80+ Silver
mi 10t şayomiye ait yalnız.
o bütçede note 10 lite mi10t gibi kral telefonlar var bak bu senin yazdığın mi10t yazıyor.
Ben performans olarak kıyaslarım marka olarak değil o bütçede tek sd865 kullanan telefon o çünkü başka bildiğin varsa at

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

şahin doğan

80+ Platinum

3 yıl de
3 yıl olsun bu devirde türk halkının kaçında android telefonun en üst seviyesi var ? note20 ultra , s20 ultra , mate40 pro , mi11 pro yüzde kaçında bu telefonlar var senin alacağın note9 pro realme 7 pro gibi telefonlar geldiği sürümün 2 üst seviyesini alırsa öp başına koy

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,539
Üyeler
166,558
Son üye
jlhkhşkhkş
Top Bottom