iPhone SE 2020 Takılma Sorunu

abdulkadir1998

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
360
İyi akşamlar ben iPhone SE 2020 cihazım var ve 1.5 senedir bu cihazı kullanıyorum fakat cihazda şuana kadar hiç bir şekilde oyundur vs.dir oynamadım sadece sosyal medya ve alışveriş sitelerinin uygulamaları var depolama olarak yarısı dolu yani telefon tamamiyle iletişim ve sosyal medya için kullandım bu süreç boyunca fakat ios 16 güncelledikten sonra telefonda takıntılar donmalar yanıt vermeme gibi sorunlar oluşmaya başladı ilk başta dedim pilden mi oluyor fakat cihazın pil sağlığı 82 ki bu 3 aydan beri 82. Bu sorunumu nasıl çözebilirim telefonuma sıfırlama yapmak istemiyorum bunun çözümü ne olabilir ne yapabilirim bu konu hakkında

donma takılma internetten olabilir. çünkü işlemcisi iyi. bence telefondan değilirdir

bende de ıphone se 2020 var bir buçuk yıl oldu ios 16 bende güncelledim bende öyle bir durum yok
pil 86

şubatta aldım şarjı yüzde 96 :) benim kötü herhalde :D

donma takılma internetten olabilir. çünkü işlemcisi iyi. bence telefondan değilirdir
İnternet hızım şu anda çok iyi 75 mb kullanıyorum rahatlıkla 50 sini alıyorum anlamadım böyle bir şey olmuyordu önceden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende de ıphone se 2020 var bir buçuk yıl oldu ios 16 bende güncelledim bende öyle bir durum yok
pil 86
16.02 de güncelledeniz mi çünkü normalde böyle bir şey olmazdı

İnternet hızım şu anda çok iyi 75 mb kullanıyorum rahatlıkla 50 sini alıyorum anlamadım böyle bir şey olmuyordu önceden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16.02 de güncelledeniz mi çünkü normalde böyle bir şey olmazdı
evet onu da güncelledim dostum

İlginç ya anlam veremedim hani telefonda hiç bir ekstrem bir durum yok anlamış değilim bir problem var ama çözemedim bir türlü
Her güncelleme her cihazda aynı şekilde çalışmıyor. Yeni gelecek güncelleme ile düzelecektir.

Her güncelleme her cihazda aynı şekilde çalışmıyor. Yeni gelecek güncelleme ile düzelecektir.
Yani canavar gibi çalışan cihaz güncellemeden sonra artık 10 15 dakikada bir takılmaya donmaya yanıt vermemeye başladı anlamadım hani dediğim gibi cihazı yormuş olsam anlarım fakat hiç bir şekilde sosyal medya haricinde kullanmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,728
Üyeler
183,882
Son üye
Lee Asperseas
Geri