Neler Yeni

iPhone SE 2020 tanıtıldı!

Toroslu

80+ Bronze
:D :D orası öyle ancak şu tarafından da bak olaya TR fiyatları bunlar yurt dışında daha da avantajlı :) xs max getirttik babama yaklaşık TR fiyatından 1.500, 1.700 ₺ fark etti :)
Ve hala gereksiz pahalı :D

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
İphone kadar para israfı ürünler üreten bir marka görmedim.

AARON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
İbrahim TAŞ
İphone kadar para israfı ürünler üreten bir marka görmedim.
Maalesef adını pazarlayan bir firma haline geliyor ancak şu gözle bakalım mı ? Yurt dışı fiyatları vs TR fiyatları + TR vergi sistemi + IOS sayesinde satışını yapıyor yapar da başka hangi firmanın kendine ait yazılımı var android genel yayınlanmış bir işletim sistemi çoğu cihaza yüklersin eğer bir gün IOS değişirse apple o zaman satış kaybı yaşar onun dışında bir etken yaratmaz :)

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bir telefona 5 bin tl verilir mi ? (Parası olan verir de) Render mı alacak bana.
Tasarım İphone 5 5s 6 6s 7 7s ile aralarında nadir farklar var.
Nokia 8 alırım daha iyi hiç yoktan 2k 554 ppi ekranı var.

Toroslu

80+ Bronze
Maalesef adını pazarlayan bir firma haline geliyor ancak şu gözle bakalım mı ? Yurt dışı fiyatları vs TR fiyatları + TR vergi sistemi + IOS sayesinde satışını yapıyor yapar da başka hangi firmanın kendine ait yazılımı var android genel yayınlanmış bir işletim sistemi çoğu cihaza yüklersin eğer bir gün IOS değişirse apple o zaman satış kaybı yaşar onun dışında bir etken yaratmaz :)
Android genel diye kötü mü oldu şimdi :D

AARON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
İbrahim TAŞ
Android genel diye kötü mü oldu şimdi :D
Android kullanıyorum ve android kötü diye bir şey yazdığımı göremiyorum ? bakış açısı konusunda farklılık yaratmaz kötü benimsenmemesi amacı ile bilgilendirme yaptım.

CycL0ne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Skati
O fiyata SE modelden daha iyi olan XR var. SE çıkarıyorsan ve bu halan daha 4.7inch ise en fazla 2000₺ yapmalısın. Apple her zamanki gibi fiyat politikasında %70 karın altına inmemeyi sürdürüyor.
apple gibi bir şirket artık o fiyatlara düşebilecğini sanmıyorum açıksacı bundan sonra çıkaracağı yeni telefon 4500 altına düşeceğini düşünmüyorum

Toroslu

80+ Bronze
Android kullanıyorum ve android kötü diye bir şey yazdığımı göremiyorum ? bakış açısı konusunda farklılık yaratmaz kötü benimsenmemesi amacı ile bilgilendirme yaptım.
İnce bir gönderme yapmıştım aslında. Çünkü Androdi her telefonda mevcut diye çakma ve kalitesiz bir "şey" olduğunu düşünen kişiler var.

AARON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
İbrahim TAŞ
apple gibi bir şirket artık o fiyatlara düşebilecğini sanmıyorum açıksacı bundan sonra çıkaracağı yeni telefon 4500 altına düşeceğini düşünmüyorum
Katılıyorum 1.500 ₺ ye casper vb. telefonlar varken imkansıza yakım 2000₺ iPhone çıkması :(
İnce bir gönderme yapmıştım aslında. Çünkü Androdi her telefonda mevcut diye çakma ve kalitesiz bir "şey" olduğunu düşünen kişiler var.
Aynen öyle android geniş kapsamlı bir işletim sistemi telefon kullanmayı biliyorum diyip bilmeyen binlerce insan var sonra virüs girdi kastı dondu diye şikayetler dönüyor tabii ki döner sen kullanmasını bilmezsen maalesef böyleleri bitmez :D

Top Bottom