Ve hala gereksiz pahalıorası öyle ancak şu tarafından da bak olaya TR fiyatları bunlar yurt dışında daha da avantajlı xs max getirttik babama yaklaşık TR fiyatından 1.500, 1.700 ₺ fark etti
Ve hala gereksiz pahalıorası öyle ancak şu tarafından da bak olaya TR fiyatları bunlar yurt dışında daha da avantajlı xs max getirttik babama yaklaşık TR fiyatından 1.500, 1.700 ₺ fark etti
iPhone marka değil ürün, marka Appleİphone kadar para israfı ürünler üreten bir marka görmedim.
Benim hatamiPhone marka değil ürün, marka Apple
Maalesef adını pazarlayan bir firma haline geliyor ancak şu gözle bakalım mı ? Yurt dışı fiyatları vs TR fiyatları + TR vergi sistemi + IOS sayesinde satışını yapıyor yapar da başka hangi firmanın kendine ait yazılımı var android genel yayınlanmış bir işletim sistemi çoğu cihaza yüklersin eğer bir gün IOS değişirse apple o zaman satış kaybı yaşar onun dışında bir etken yaratmazİphone kadar para israfı ürünler üreten bir marka görmedim.
Android genel diye kötü mü oldu şimdiMaalesef adını pazarlayan bir firma haline geliyor ancak şu gözle bakalım mı ? Yurt dışı fiyatları vs TR fiyatları + TR vergi sistemi + IOS sayesinde satışını yapıyor yapar da başka hangi firmanın kendine ait yazılımı var android genel yayınlanmış bir işletim sistemi çoğu cihaza yüklersin eğer bir gün IOS değişirse apple o zaman satış kaybı yaşar onun dışında bir etken yaratmaz
Android kullanıyorum ve android kötü diye bir şey yazdığımı göremiyorum ? bakış açısı konusunda farklılık yaratmaz kötü benimsenmemesi amacı ile bilgilendirme yaptım.Android genel diye kötü mü oldu şimdi
apple gibi bir şirket artık o fiyatlara düşebilecğini sanmıyorum açıksacı bundan sonra çıkaracağı yeni telefon 4500 altına düşeceğini düşünmüyorumO fiyata SE modelden daha iyi olan XR var. SE çıkarıyorsan ve bu halan daha 4.7inch ise en fazla 2000₺ yapmalısın. Apple her zamanki gibi fiyat politikasında %70 karın altına inmemeyi sürdürüyor.
İnce bir gönderme yapmıştım aslında. Çünkü Androdi her telefonda mevcut diye çakma ve kalitesiz bir "şey" olduğunu düşünen kişiler var.Android kullanıyorum ve android kötü diye bir şey yazdığımı göremiyorum ? bakış açısı konusunda farklılık yaratmaz kötü benimsenmemesi amacı ile bilgilendirme yaptım.
Katılıyorum 1.500 ₺ ye casper vb. telefonlar varken imkansıza yakım 2000₺ iPhone çıkmasıapple gibi bir şirket artık o fiyatlara düşebilecğini sanmıyorum açıksacı bundan sonra çıkaracağı yeni telefon 4500 altına düşeceğini düşünmüyorum
Aynen öyle android geniş kapsamlı bir işletim sistemi telefon kullanmayı biliyorum diyip bilmeyen binlerce insan var sonra virüs girdi kastı dondu diye şikayetler dönüyor tabii ki döner sen kullanmasını bilmezsen maalesef böyleleri bitmezİnce bir gönderme yapmıştım aslında. Çünkü Androdi her telefonda mevcut diye çakma ve kalitesiz bir "şey" olduğunu düşünen kişiler var.