Iphone se 3 alınır mı?

Batarya hariç her şey mükemmel ben se2 kullanıcısıyım her şeyini beğeniyorum ama batarya hem çabuk bitiyor hemde sağlığı çabuk düşüyor
Hocam ben bir yıl kullandım yüzde 89 düştü ama se 3 düzeltmişler bunu.
Post automatically merged:

Yinede eski denilemeyecek bir cihaz bence.🙂🙂
Birde hocam se 3 düzeltmeleri iyi olmuş bataryayı 7 saat gidiyor ben 5 saat dayanmıyordu se2.

alınır net. se 1 ve se 2 kullandım gayet başarılı telefonlar işlemcileri son nesil işlemci olduğu için hep dönemlerinde sana o kasada barındırdığı herşeyin en üst düzey performansını sağlıyor. se 3 te iphone 13 ile aynı işlemci ve aynı ana kameraya sahip olduğu için ham fotoğraflarda aynı kaliteyi çıkarıyor, oyun performansıda gayet iyi telefon küçük olduğu için çözünürlüğü düşük bu yüzden pilide iyi gidiyor, düşük güç modunu açsan bile hala performanslı ve pili daha uzun gider. git al derim.
A73 satarsan 9800 daha 2 haftalık sonra üstüne koyar Red rengini alırım.

Birde arkadaşlar a73 ne kadara satarım 2 haftalık daha.

Hocam ben bir yıl kullandım yüzde 89 düştü ama se 3 düzeltmişler bunu.

Birde hocam se 3 düzeltmeleri iyi olmuş bataryayı 7 saat gidiyor ben 5 saat dayanmıyordu se2.

A73 satarsan 9800 daha 2 haftalık sonra üstüne koyar Red rengini alırım.

Birde arkadaşlar a73 ne kadara satarım 2 haftalık daha.
Eğer sizde benim gibi yurt dışına çık gel yapıyorsanız yd 13 bakabilirsiniz ben Almanya'ya gittiğimde almıştım fiyatı buraya göre aşırı ucuza gelmişti yoksa SE modeli de güzel bence tasarımı falan bir tek ekran ufak o da bence dert değil her türlü iş görür bir model

Eğer sizde benim gibi yurt dışına çık gel yapıyorsanız yd 13 bakabilirsiniz ben Almanya'ya gittiğimde almıştım fiyatı buraya göre aşırı ucuza gelmişti yoksa SE modeli de güzel bence tasarımı falan bir tek ekran ufak o da bence dert değil her türlü iş görür bir model
Hocam yd ürün almam gir çık yapmam ama se 3 düşünüyorum.

Geri