Neler Yeni

İPHONE SE alınır mı? ?

muskA

80+ Silver
hocam bence sen iphone ile bir dying light aç 15 dk oynar şarjın biter en azından o kastettiğin 6000 mahlık telefonlar oyun zevkini alabileceğin kadar şarjı yetiyor
Oyun oynayacaksan Se almanın bir mantığı yok,fakat burada çok hater var,hayatında 1 kere eli Apple'a değmemiş,telefondan gram anlamayan kişiler.

PalaDayı

80+
bir mantığı yok,fakat burada çok hater
oyun oynamıyacaksan iphone almanın mantığı yok iphone se rakiplerine göre sadece işlemci performansı ile önde hatta redmi 9 a bakın batarya,kamera,ram,ekran,ekran çözünürlüğü,radyasyon yayışı,piksel yoğunluğu,kamera sayısı,cpu çekirdek sayısı,hafıza kartı desteği gibi bir çok alanda üstün iphone se maks 3800 tllik bir telefon satış fiyatının yarısı reklamdır kalanı ise cihazdır

muskA

80+ Silver
oyun oynamıyacaksan iphone almanın mantığı yok iphone se rakiplerine göre sadece işlemci performansı ile önde hatta redmi 9 a bakın batarya,kamera,ram,ekran,ekran çözünürlüğü,radyasyon yayışı,piksel yoğunluğu,kamera sayısı,cpu çekirdek sayısı,hafıza kartı desteği gibi bir çok alanda üstün iphone se maks 3800 tllik bir telefon satış fiyatının yarısı reklamdır kalanı ise cihazdır
4.7" telefon ile 6.53" telefonları karşılaştırırken ekran ve batarya karşılaştırması yapamazsın kardeşim onu bil ilk önce.
2.'si sende dediğim tayfadansın,hiç uğraşamayacağım,bol bilgili iyi akşamlar diliyorum sana.

şahin doğan

80+ Platinum
4.7" telefon ile 6.53" telefonları karşılaştırırken ekran ve batarya karşılaştırması yapamazsın kardeşim onu bil ilk önce.
2.'si sende dediğim tayfadansın,hiç uğraşamayacağım,bol bilgili iyi akşamlar diliyorum sana.
kral adamsın vallahi

PalaDayı

80+
konu orda ciğerim 4.7 lik bir telefon niye var küçük ekran dönemi bitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

kamera,ram,ekran,ekran çözünürlüğü,radyasyon yayışı,piksel yoğunluğu,kamera sayısı,cpu çekirdek sayısı,hafıza kartı desteği
Mesaj otomatik birleştirildi:

iphone 11 6.1 inch 3100 mah xiaomi 6 5.15 3300 mah

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
alınır kesinlikle öneririm kendilerini. bataryası küçük olmasına rağmen oyunlu kullanım olmayınca 1 günü çıkarıyor. kamera vs bildiğimiz apple zaten günlük kullanımın en iyisi. ekran çözünürlüğü göze batmıyor telefon küçük olduğu için büyük ekranlı telefonların yüksek çözünürlüğü ile aynı netlikte oluyor.

YiğitAysul

80+ Silver
Bataryası üzer

Top Bottom