Neler Yeni

İPHONE SE alınır mı? ?

şahin doğan

80+ Platinum
tamam abi iphone gibi türkiyede alınmayacakk bir cihazı önermeye devam kuzenimi s7 edge i vardı full clash royale oynardı pil sağlığı 4 senede 86 idi
sizin mesajlarınıza bakarken gülmekten karnım ağrıyor :DDDDD

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Ben almazdım. Onun yerine A72 alırdım.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
SE kimi açıdan alınır kimi açıdan alınmaz diyip bitirelim.
Ama daha iyi bir şey beklerdim Apple'den.
Mesela bildiğim kadarı ile ekranı pek iyi dğeil o fiyattakilere oranla ve şarz kapasitesi daha az ancak işlemcisi o bütçede ezip geçiyor canavar gibi ve sosyal medya optimizasyonu mükemmel.
Ayrıca Apple hiç yeni tasarım denemiyor nedense neredeyse 10 nesil sonra değiştirdi tasarımını ve halen kamera yerini değiştirme , orayı burayı kısaltıp uzatma , kalınlaştırıp inceltme dışında ayı
11-12 ve 13 aynı gözümde
diğer taraftan 5s'den 8plus ve se'ye kadar aynı bir 10 farklı kaldı diyemeyeceğim bi kamerası farklıydı o da harcandı gitti.
11 pro max in kamerası ortalama iken şuan 13 pro max sinematik moduyla insanların milyon dolarlık set kameraları ile çektiği film kesitlerine yakın video çekiyorsun :D ve bu arada o kamera yerinin değişmesinin nedeni sol alttaki kameraya daha fazla odaklandılar artık yukarı aşağı vb oynayarak kameranın daha sabit bir şekilde video çekesini sağlıyor ve daha çok ışık alıyor

bi ara insanlar pro display xdr a 40.000 tl diye dalga falan geçiyordu hatta sadece standı 10.000 tl diyolardı falan. Ama yine onun rakibi olan Sony film display olarak geçen aynı klasmandaki şey tüplü tv gibi tipi olmasına ramen 60.000 dolar yani yarım milyon tl

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
11 pro max in kamerası ortalama iken şuan 13 pro max sinematik moduyla insanların milyon dolarlık set kameraları ile çektiği film kesitlerine yakın video çekiyorsun :D ve bu arada o kamera yerinin değişmesinin nedeni sol alttaki kameraya daha fazla odaklandılar artık yukarı aşağı vb oynayarak kameranın daha sabit bir şekilde video çekesini sağlıyor ve daha çok ışık alıyor

bi ara insanlar pro display xdr a 40.000 TL diye dalga falan geçiyordu hatta sadece standı 10.000 TL diyolardı falan. Ama yine onun rakibi olan Sony film display olarak geçen aynı klasmandaki şey tüplü tv gibi tipi olmasına ramen 60.000 dolar yani yarım milyon TL
Kamerasına laf etmedim tasarımsal olarak dedim kamerasal olarak Apple çok iyi zaten lafım yok ama tasarım olarak değişiklik istiyor insan ya yeni yani bir yeni görüntü de istiyor hocam kabul edin.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kamerasına laf etmedim tasarımsal olarak dedim kamerasal olarak Apple çok iyi zaten lafım yok ama tasarım olarak değişiklik istiyor insan ya yeni yani bir yeni görüntü de istiyor hocam kabul edin.
Aga valla o konuda haklısın zaten o yüzden apple çok sevsem bile se2020 almam yani artık bıktım çünkü insanlar tam ekran telefon kullanırken home tuşlu şey kullanmak çok kötü.

ama o tasarım değişikliği yapmaması da şeyi sağlıyor diyelim macbook pro 2011 hala çok yeni gözüküyor tasarımı değiştirmediğinden aynı olay mercedes g serisinde de var hiç değişmiyor hep aynı kasa

muskA

80+ Silver
Ya hacı ben anlamıyorum ya,4.7" ekrana FHD+koymalarını mı bekliyorsunuz ?
Veya koysalar bile dünyanın en hızlı işlemcisinin batarya süresini 2-3 saat azaltmasını mı istiyorsunuz ?
iPhone'nin kalitesini kullanmayan sorgulamasın şu forumda,paranız yetmiyorsa gidin sd 550 işlemcili 6000mah bataryalı mario oynayabileceğiniz bir telefon alın.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aga valla o konuda haklısın zaten o yüzden apple çok sevsem bile se2020 almam yani artık bıktım çünkü insanlar tam ekran telefon kullanırken home tuşlu şey kullanmak çok kötü.

ama o tasarım değişikliği yapmaması da şeyi sağlıyor diyelim macbook pro 2011 hala çok yeni gözüküyor tasarımı değiştirmediğinden aynı olay mercedes g serisinde de var hiç değişmiyor hep aynı kasa
Ya ben değişikliği gözle görmek isterim ever Apple şu zamanlarda işlemci , kamera , optimizasyon ve uzun ömürlülüğü üzerine su dökülmez
Ancak tasarım olarak çok geride bence samsung bile az da olsa değişiyor.

PalaDayı

80+
Ya hacı ben anlamıyorum ya,4.7" ekrana FHD+koymalarını mı bekliyorsunuz ?
Veya koysalar bile dünyanın en hızlı işlemcisinin batarya süresini 2-3 saat azaltmasını mı istiyorsunuz ?
iPhone'nin kalitesini kullanmayan sorgulamasın şu forumda,paranız yetmiyorsa gidin sd 550 işlemcili 6000mah bataryalı mario oynayabileceğiniz bir telefon alın.
hocam bence sen iphone ile bir dying light aç 15 dk oynar şarjın biter en azından o kastettiğin 6000 mahlık telefonlar oyun zevkini alabileceğin kadar şarjı yetiyor

Top Bottom