PalaDayı
80+
3batarya 2 yıl içinde 80 e düşerse apple ücretsiz değişiyor zaten
3batarya 2 yıl içinde 80 e düşerse apple ücretsiz değişiyor zaten
bu durum bana göre farklı sana göre farklı olabilir belki bana göre 5 bin uygun belki sana göre 1000 tl pahalıAllahtan uygun bütçe 5k
Hala iPhone 6/6S kullananlar var farkındasın demi?bataryasının maks ömrü 3 sene 3 sene sonra 80 lerde olur ekran desen rakiplerine göre alt düzey oyun oynanmaz şarjda oynarsan veya minimum instagrama baksan bile batarya çöp olur sadece iphone seviyorsan alınır
?
apple karşıtısın demedim apple karşıtı bir cevap dedim o konu sadece ekran batarya ya laf ediyor arkadaş ekran kullanıcıya kalmış bir olay bataryada gece ye kadar yetmese de akşam saatlerini çıkartıyor normal kullanımdaalakası yok konuyu attım sebep olarak
ayrıca apple karşıtı değilim kendim iphone kullanıyorum zaten.
kendilerinden bir annem ve bataryası 50 2 sene makstı 3.sene patates olduHala iPhone 6/6S kullananlar var farkındasın demi?
3 yazdım okumadın mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
apple karşıtısın demedim apple karşıtı bir cevap dedim o konu sadece ekran batarya ya laf ediyor arkadaş ekran kullanıcıya kalmış bir olay bataryada gece ye kadar yetmese de akşam saatlerini çıkartıyor normal kullanımda
arkadaş apple cihaz istemiş5000 TL civarına Poco F3 var. SE 2020' den iyi bir cihaz. İşlemci öhü öhü diyecek adamlar gelmeden söyliyim oyunda daha iyi. Her şey gördüğünüz o puandan ibaret değil. Ki arkadaş oyun bile oynamıyor.
3 ne alaka o kullanıma bağlı çoğu kullanıcının 2 sene de düşüyor %80 ekendilerinden bir annem ve bataryası 50 2 sene makstı 3.sene patates oldu
3 yazdım okumadın mı
İşte olay o. Apple istiyorsa bu konuyu niye açmış 5000 tl civarına 0 tek cihaz SE 2020 zaten. Tartışma için açılmış konu besbelli.a
arkadaş apple cihaz istemiş
bende söyledimİşte olay o. Apple istiyorsa bu konuyu niye açmış 5000 TL civarına 0 tek cihaz SE 2020 zaten. Tartışma için açılmış konu besbelli.
aynen öyleİşte olay o. Apple istiyorsa bu konuyu niye açmış 5000 TL civarına 0 tek cihaz SE 2020 zaten. Tartışma için açılmış konu besbelli.
Belki de sadece verdiği kararı destekleyip içini rahatlıtıcak bir kaç kişi arıyordurçİşte olay o. Apple istiyorsa bu konuyu niye açmış 5000 TL civarına 0 tek cihaz SE 2020 zaten. Tartışma için açılmış konu besbelli.
tamam abi iphone gibi türkiyede alınmayacakk bir cihazı önermeye devam kuzenimi s7 edge i vardı full clash royale oynardı pil sağlığı 4 senede 86 idia
arkadaş apple cihaz istemiş
3 ne alaka o kullanıma bağlı çoğu kullanıcının 2 sene de düşüyor %80 e
Güncel olarak SE alınır mı? ?
Oyun için alınmıyor günlük kullanım alo dedirtsin yeter ve sosyal medyada donmadan kasmadan takılsak yeter.