S Sogard 80+ Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 173 Dahası Reaksiyon skoru 20 İsim abdulrahim 8 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar iphone se almayı düşünüyorum kullanan varmı aranızda yardımcı olabilecek varmı sıkıntı olurmu en az 1-2 yıllık bir sürede
Arkadaşlar iphone se almayı düşünüyorum kullanan varmı aranızda yardımcı olabilecek varmı sıkıntı olurmu en az 1-2 yıllık bir sürede
Ragnar Adamdır 80+ Silver Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 2,170 Dahası Reaksiyon skoru 1,292 İsim Efecan 8 Kasım 2021 #2 Rahat 2 sene kullanırsınız hocam güçlü cihaz
akıllıvelet 80+ Bronze Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 707 8 Kasım 2021 #3 benim babamda var mükemmel 3gb ram var ama sanki 8gb ram varmış gibi bir hissiyat veriyor ben kullandığımda memnun kaldım alabilirsin tavsiye ederim
benim babamda var mükemmel 3gb ram var ama sanki 8gb ram varmış gibi bir hissiyat veriyor ben kullandığımda memnun kaldım alabilirsin tavsiye ederim
Ulaş_ 80+ Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 463 Dahası Reaksiyon skoru 187 İsim Ulaş Eren 8 Kasım 2021 #4 Abim kullanıyordu. Her şeyinden memnundu sadece bataryası biraz azdı. Ona yetiyordu ama sürekli telefona bakmıyordu, yani eğer telefonla çok haşır neşir iseniz göz önünde bulundurun derim.
Abim kullanıyordu. Her şeyinden memnundu sadece bataryası biraz azdı. Ona yetiyordu ama sürekli telefona bakmıyordu, yani eğer telefonla çok haşır neşir iseniz göz önünde bulundurun derim.
....... 80+ Bronze Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 1,284 8 Kasım 2021 #5 Güç olarak çok iyi,alınabilecek bir cihaz.Sadece boyut olarak küçük onu da kullanan kişi karar vermeli
Güç olarak çok iyi,alınabilecek bir cihaz.Sadece boyut olarak küçük onu da kullanan kişi karar vermeli
AneX 80+ Silver Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 4,500 Dahası Reaksiyon skoru 2,180 Konum CSGO'da 10LVL leri tokatlıyor İsim THEY CALL ME ANEX 8 Kasım 2021 #6 Sogard yazmış: Arkadaşlar iphone se almayı düşünüyorum kullanan varmı aranızda yardımcı olabilecek varmı sıkıntı olurmu en az 1-2 yıllık bir sürede Devamı için tıklayın... ablamda vaar süper telefon
Sogard yazmış: Arkadaşlar iphone se almayı düşünüyorum kullanan varmı aranızda yardımcı olabilecek varmı sıkıntı olurmu en az 1-2 yıllık bir sürede Devamı için tıklayın... ablamda vaar süper telefon