iPhone SE KASMA SORUNU?

Kartal34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,634
1 yıldır ilk defa bu kadar kasma yaşadım. Telefon en basit işlerde bile baya ısınıyor ve şuan bu mesajı yazarken bile klavye kasıyor. Neden olabilir?

1 yıldır ilk defa bu kadar kasma yaşadım. Telefon en basit işlerde bile baya ısınıyor ve şuan bu mesajı yazarken bile klavye kasıyor. Neden olabilir?
Aynısı bende vardı kasmaya başladı bende garantiye yolladım hiç bir şey yapmadan yolladılar ve kullanıcı hatası dediler.

valla bilemedim şimdi, bazen bazı uygulamalar yapabiliyor, ona bi bakın isterseniz
Bende bilmiyorum kullanıyorum bu şekilde bende onları tüketici haklarına şikayet ettim cevap beliyorum, ve ek olarak bana bu telefonun içinin açıldığını söylediler ki ben öyle bir şey yapmadım ve telefonu sıfır olarak satın aldım.

Bende bilmiyorum kullanıyorum bu şekilde bende onları tüketici haklarına şikayet ettim cevap beliyorum, ve ek olarak bana bu telefonun içinin açıldığını söylediler ki ben öyle bir şey yapmadım ve telefonu sıfır olarak satın aldım.
Bende şu an itibari ile son 3-5 gündür seninleaynı sorunları yaşıyorum. Seninle aynı 2020 model olan telefonumda güncel sayılır olmsna rağmen basit whatsap mesalaşma uygulamalarında bile aynı sorunu yaşıyorum.

Bende üniversite öğrenciiyim bana yol göstermen açıından yaptığım başvuru nasıl sonuçlandı neler yaşandı deneyimlerinizi aktarır yol gösterirseniz çok seviniriz

Geri