G GOTEDOMA0 80+ Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 140 Reaksiyon skoru 30 9 Kasım 2023 #1 Merhabalar arkadaşlar se2 hızlı şarj destekliyor mu ? Teli yeni aldım ıkı tane şarj aleti buldum hangisini almalıyım alttaki hızlı şarj özellikli Ekler IMG_0028.png 191.2 KB · Hit: 44
Merhabalar arkadaşlar se2 hızlı şarj destekliyor mu ? Teli yeni aldım ıkı tane şarj aleti buldum hangisini almalıyım alttaki hızlı şarj özellikli
Bünyamina 80+ Platinum Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 18,170 Reaksiyon skoru 8,293 9 Kasım 2023 #2 GOTEDOMA0 yazmış: Merhabalar arkadaşlar se2 hızlı şarj destekliyor mu ? Teli yeni aldım ıkı tane şarj aleti buldum hangisini almalıyım alttaki hızlı şarj özellikli Devamı için tıklayın... Kablon var. Orjinal adaptör arıyorsan bunu alabilirsin. Fiyata bak be ne kadar pahalanmış. Apple 20W USB-C Güç Adaptörü MHJE3TU/A : Amazon.com.tr: Bilgisayar Apple 20W USB-C Güç Adaptörü MHJE3TU/A : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
GOTEDOMA0 yazmış: Merhabalar arkadaşlar se2 hızlı şarj destekliyor mu ? Teli yeni aldım ıkı tane şarj aleti buldum hangisini almalıyım alttaki hızlı şarj özellikli Devamı için tıklayın... Kablon var. Orjinal adaptör arıyorsan bunu alabilirsin. Fiyata bak be ne kadar pahalanmış. Apple 20W USB-C Güç Adaptörü MHJE3TU/A : Amazon.com.tr: Bilgisayar Apple 20W USB-C Güç Adaptörü MHJE3TU/A : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr