İphone almamalısıniphone 13 ve iphone 14 arasında karar veremedım sizce hangisini almalıyım ram ve biraz daha güncel olduğu için 14 düşünüyorum amma
Xioami 14 alacağına xioami 15 alsın daha iyiİphone almamalısınilla alcaksan 16e olabilir ya da 14 ama xiaomi 15 alsan daha iyi.
Doğru hocam 15 yazcaktımda kafamdan 14 ultra çıkmıyorXioami 14 alacağına xioami 15 alsın daha iyi
Kardeşim az önce Xiaomi ultra aldı yurtdışından muhteşem.Doğru hocam 15 yazcaktımda kafamdan 14 ultra çıkmıyorondan 14 demişim.
14 mü 15 mi hocam 14 se birkaç soru sorabilir miyim?Kardeşim az önce Xiaomi ultra aldı yurtdışından muhteşem.
Xiaomi üst segmente üzmez hayırlı olsunKardeşim az önce Xiaomi ultra aldı yurtdışından muhteşem.
13 gayet yeterli ve diğer modelleri aratmayan en fiyat performans üründüriphone 13 ve iphone 14 arasında karar veremedım sizce hangisini almalıyım ram ve biraz daha güncel olduğu için 14 düşünüyorum amma
Xiaomi 14 ultra aldı. Daha bakamadım ben.14 mü 15 mi hocam 14 se birkaç soru sorabilir miyim?![]()
Xiaomi 14 ultra aldı. Daha bakamadım ben.Ama sorun baktığım zaman söylerim deneyimlerimi.
Hocam 14 para tuzağı ya aynı 12 gibi alınacaksa anca 15, Xiaomi 15 veya güncel istiyorum kamera o kadar önemli değil diyorsa ucuz olarak 16e evet mantıklı. Eğer ucuz 3-4 yıl kullansam, kamerası iyi istiyorum derse 13 en mantıklısı iPhone'dan. Ama sırf bir İOS için o kadara gerek yok HyperOS zaten Xiaomilerde çok stabil.İphone almamalısınilla alcaksan 16e olabilir ya da 14 ama xiaomi 15 alsan daha iyi.