yok baktımda şahıslar satıtor kusur bulana bedava vercem diye bende daha önce yaşadığım olaydan dolayı şahıs dan almamayı tercih ediyorum peki o fiyata ne alıyım iphone olarakO paraya alıyosan zaten kesin bişey vardır pek güvenme
iPhone alma??? İlla iPhone diyosan iPhone 7 almaya bak ama bence android al daha ucuz ve daha iyi sen bilirsinyok baktımda şahıslar satıtor kusur bulana bedava vercem diye bende daha önce yaşadığım olaydan dolayı şahıs dan almamayı tercih ediyorum peki o fiyata ne alıyım iphone olarak
garantili 8 plus larda variPhone alma??? İlla iPhone diyosan iPhone 7 almaya bak ama bence android al daha ucuz ve daha iyi sen bilirsin
veya üstüne azıcık daha koyunup iphone XR alınada biliniriphone x apple ın ilk tam ekranlı telefonu olduğu için biraz sorunlu olabilir. onun yerine iphone SE alınabilir
İstersen 2. El 8 plus al ama epey diye site var sakın ordan gelmiyo bozuk geliyor telefonlarıgarantili 8 plus larda var
Ayn aga5k ya iphone x işin içinde birşeyler olabilir
çocukluğumdan beri birktirdiğim parayla zor çıkartıyorum 4700 ü babamda 2600 vercek o yüzdenveya üstüne azıcık daha koyunup iphone XR alınada bilinir
daha iyiyi görünce kahkaha attımiPhone alma??? İlla iPhone diyosan iPhone 7 almaya bak ama bence android al daha ucuz ve daha iyi sen bilirsin
5k ya iphone x işin içinde birşeyler olabilir