Neler Yeni

iphone x mi iphone xr mı?

ahmetkhnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ahmet Köhneli
ikisi arasında xr derim

sebep?
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıfır almaya çalışın telefon alırken
ama şimdi şöyle ben ikinci el alırken 1 yıl ve ya daha fazla garnatisi olmasına dikkat ediyorum ikinci el var ikinci el var yanlış mıyım sonuçta garantisi var

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siri cevaplıyor;
Düşük bütçede İphone almayınız. 2. el asla önermem. Garantisi olsa da olmasa da. Fakat siz bilirsiniz.
hala iphone telefonlara para veren var mı cidden?
İnsanlar neden böyle bir ön yargıyla yaklaşıyor anlayamıyorum. Bütçe yüksekse en iyi telefonlar arasına İphone girmekte.
b

enim birkaç arkadaşım iphone 6 kullanıyo hala böyle bir şikayet gelmedi ama haklısın tabii ama şimdi android de kamera 108 mp iphone la yarşamıyo ve hep eskiyo değersiz
108 MP ile karşılaştırma yapmayın. 108 MP Xiaomi Mi Note 10'u, 12 MP İphone 11 rahatlıkla geçmekte.

vsvs.jpg

vsvsvs.jpg

ama şimdi şöyle ben ikinci el alırken 1 yıl ve ya daha fazla garnatisi olmasına dikkat ediyorum ikinci el var ikinci el var yanlış mıyım sonuçta garantisi var
doğrusunuz ama apple garantisi olmuş ama içi başka birisi tarafından açılmış cihazların garantisini iptal ediyor bunu belirteyim
hadi bir telefoncu onun içini açıp kurcaladı diyelim bişeyleri değiştirdi kısacası yandı garanti

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Haklısınız da her şey garanti kapsamına girmiyor ki. Telefonu ikinci el alırken ekranının merdiven altı bir yerde değişip değişmediğini nereden bileceksiniz örneğin? Ekranında bir sorun çıksa Apple Store'a götürseniz buna müdahale edilmiş garanti dışı kalmış der verirler elinize. Çevrenizden güvendiğiniz bildiğiniz biri olmadığı sürece ben karşıyım 2. el telefon alımına.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Göktuğ GÖKER
Neredeyse yarı fiyatına çok güzel telefonlar varken niye illa iphone ?

ahmetkhnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ahmet Köhneli
p
Siri cevaplıyor;
Düşük bütçede İphone almayınız. 2. el asla önermem. Garantisi olsa da olmasa da. Fakat siz bilirsiniz.

İnsanlar neden böyle bir ön yargıyla yaklaşıyor anlayamıyorum. Bütçe yüksekse en iyi telefonlar arasına İphone girmekte.

108 MP ile karşılaştırma yapmayın. 108 MP Xiaomi Mi Note 10'u, 12 MP İphone 11 rahatlıkla geçmekte
peki sıfır yurtdışı kayıtlı iphone önerir misiniz yada rafta az durmuş teşhir telefon

Neredeyse yarı fiyatına çok güzel telefonlar varken niye illa iphone ?
android güzel lafım yok ama dış görünüşleri vesaire hoşuma gitmiyor eskiden daha iyilerdi

Haklısınız da her şey garanti kapsamına girmiyor ki. Telefonu ikinci el alırken ekranının merdiven altı bir yerde değişip değişmediğini nereden bileceksiniz örneğin? Ekranında bir sorun çıksa Apple Store'a götürseniz buna müdahale edilmiş garanti dışı kalmış der verirler elinize. Çevrenizden güvendiğiniz bildiğiniz biri olmadığı sürece ben karşıyım 2. el telefon alımına.
peki sıfır yurtdışı kayıtlı iphone önerir misiniz yada rafta az durmuş teşhir telefon

Son düzenleme:

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Bu konuda İphone hakkında kötü yorum yapanlar gördüm onlara cevabın şu olacak
İphone pahalı olduğu için ''parasını hak etmiyor'' gibi şeyler söyleniyor.
Evet gerçekten pahalı fakat parasını hak etmiyor demek yanlış olur iphone 6s kullanıyordum ve gerçekten memnundum (16GB modeli hariç alan hemen doluyordu)
Kısaca İphone gerçekten iyi bir telefon.

Top Bottom