iphone x mi se 2020 mi

ertanerdm

80+
Reaksiyon skoru
19
elimdeki telefonu satıp üstüne 600-700 arası koyup almayı düşünüyorum ikisi arasında kaldım günlük olarak kullanıcağım genelde se 2020 hem yeni oluşundan,hem güncelleme almasından bi tık daha mantıklı geliyor ve se alırsam kutulu faturalı şekilde alacağım pili değiştirtip kullarım ama ips ekranı olması kötü geldi sizce hangisi daha mantıklı bir seçim

Batarya değişip kullanacaksan mantıklı olabilir. Ekranı biraz küçük bunu biliyorsun. 1 kaç sene kullanabilirsin.

Son düzenleme:
Se 2020

x aldım hocam kutulu faturalı baya uyguna buldum bir asker abiden aldım tertemiz cihaz deji pilde taktırdım 1-2 sene idare eder aratık bu beni

x aldım hocam kutulu faturalı baya uyguna buldum bir asker abiden aldım tertemiz cihaz deji pilde taktırdım 1-2 sene idare eder aratık bu beni
Bende 4 aydır güçlendirilmiş pilli X kullanıyorum. Güzel tercih etmişsin hayırlı olsun.

elimdeki telefonu satıp üstüne 600-700 arası koyup almayı düşünüyorum ikisi arasında kaldım günlük olarak kullanıcağım genelde se 2020 hem yeni oluşundan,hem güncelleme almasından bi tık daha mantıklı geliyor ve se alırsam kutulu faturalı şekilde alacağım pili değiştirtip kullarım ama ips ekranı olması kötü geldi sizce hangisi daha mantıklı bir seçim
günlük kullanım ise se 2020 daha iyi hatta oyun oynasan bile se daha iyi diyebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,922
Üyeler
188,851
Son üye
gorkemagir
Geri