Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 15,824
X tabii kis20 fe x den daha mı iyi yada 11
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki hocam x mi note 8 mi
X tabii kis20 fe x den daha mı iyi yada 11
peki hocam x mi note 8 mi
Hocam şimdi adam telefon tavsiyesi istiyor 6600'e Adamın aklında birşeyler oluşması için bu bütçede iphone 11 Yok ki varsa tavsiye ederim direkNe yönden daha kaliteli ? Ben söyliyeyim.
1- ekran kalitesi
2- malzeme kalitesi.
Sırf ekran ve malzeme kalitesi için kameradan, uzun ömürlülükten, daha iyi pilden, daha iyi performans dan vazgeçilmez.
kendim 1.5 sene kullandım hocam 11 i. 11 i övüp övüp durmayın burda kalas gibi telefon. çok isteyen 11.5 a alabilir. ikinci elde bir ton 11 mevcut. acaba neden satıyorlar diye bir düşünün.Ne yönden daha kaliteli ? Ben söyliyeyim.
1- ekran kalitesi
2- malzeme kalitesi.
Sırf ekran ve malzeme kalitesi için kameradan, uzun ömürlülükten, daha iyi pilden, daha iyi performans dan vazgeçilmez.
S20FE Çok Daha İyi İphone X'ten İphone 11le Kafa Kafaya Bazı Özelliklerde S20Fe Bazı Özelliklerde İphone 11 GeçiyorX tabii ki
Pardon senin sorun 11 daha iyi s20 denX tabii ki
Yanlış mesaja gitti 11 bence daha iyiS20FE Çok Daha İyi İphone X'ten İphone 11le Kafa Kafaya Bazı Özelliklerde S20Fe Bazı Özelliklerde İphone 11 Geçiyor
a11 pubg falan oynatır değil miiPhone istiyorsanız 11 mantıklı, Android de olur derseniz S20 FE'ye bakılır. X ucuzsa ama diğer 2 seçenekten ciddi oranda, o da tercih edilebilir eğer iPhone istiyorsanız özellikle.
yok hocam x vs n8 e dediniz değil miPardon senin sorun 11 daha iyi s20 den
A11 PUBG Oynatır Ben A11 İşlemcisinin Performansını Beğeniyoruma11 PUBG falan oynatır değil mi
yok hocam x vs n8 e dediniz değil mi
6600TL Bütçeniz Varsa Tavsiyem XR Bulmaya Çalışına11 PUBG falan oynatır değil mi
Oynatmayacağını sanmıyorum, A13ün bile hala çok güçlü olduğunu varsayarsak rahat oynatır diyorum ben.a11 PUBG falan oynatır değil mi
xr sevmiyorum hocamXR Bulmaya Çalışın