X'in çoğu kullanıcısı memnun fakat kronik arızalı diyen de çok. oyun anlamında bir sıkıntı yaşamazsın fakat batarya anlamında seni üzebilir yani poco'daki kadar gitmez..Elimde yaklaşık 1.5 yıllık poco x3 pro var 256gb versiyonundan. Şuana kadar iphone kullanmadığım için denemek istiyorum. Sizcec mantıklı olurmu? Bu arada genelde oyun oynuyorum oyun oynarken sıkıntı yaşarmıyım?
iPhone'ların şöyle bir dezavantajı var , cihaz ısınında parlaklığı kısılıyor kendi kendine.Elimde yaklaşık 1.5 yıllık poco x3 pro var 256gb versiyonundan. Şuana kadar iphone kullanmadığım için denemek istiyorum. Sizcec mantıklı olurmu? Bu arada genelde oyun oynuyorum oyun oynarken sıkıntı yaşarmıyım?
İyi bir telefondan kötü bir telefona geçmek giib mantıksız bir şey. Oyun olarak da poco kadar performans alamazsın.Elimde yaklaşık 1.5 yıllık poco x3 pro var 256gb versiyonundan. Şuana kadar iphone kullanmadığım için denemek istiyorum. Sizcec mantıklı olurmu? Bu arada genelde oyun oynuyorum oyun oynarken sıkıntı yaşarmıyım?