İphone XR Alınır Mı ? kampanya

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,890
Abdullah abi instagram story'sinde paylaşmış İPhone XR 5900 mü o civarda.Alınır mı ? Normalde iphone 11 bakıyorduk (annem kullanıcak kamera,depolama en önemli şeyler) indirime girince söyledim alcaksanız bunu alın diye ne gibi farklar vardır 11'le arasında ? Fiyatını hak eder mi ?

Bence hala alınabilir bir telefon. O fiyatlara android tarafında daha iyi telefonlar bulunabilir fakat, ios tarafında bulunamaz.

varsa sorun sor kafandaki soru işaretleri kalksın xr kullanıcısıyım

Kamerası 11'in biraz daha iyi. Alınabilir ama kamera çok önemli ise bilemedim.
aynen bende 11 kullanıyorum.

varsa sorun sor kafandaki soru işaretleri kalksın xr kullanıcısıyım
Hocam ne kadar uzun gider ömrü ? 2015'ten beri iphone 4s kullandı arka tarafı kırıktı onun harici batarya falan hiç bir sorunu çıkmadı kadın kullanıcak zaten.Birde memnun musunuz fiyatını hak eder mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kamerası 11'in biraz daha iyi. Alınabilir ama kamera çok önemli ise bilemedim.
aynen bende 11 kullanıyorum.
Hocam XR'la aradaki yaklaşık 2.5k'lık farka değer mi ?

Hocam ne kadar uzun gider ömrü ? 2015'ten beri iphone 4s kullandı arka tarafı kırıktı onun harici batarya falan hiç bir sorunu çıkmadı kadın kullanıcak zaten.Birde memnun musunuz fiyatını hak eder mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam XR'la aradaki yaklaşık 2.5k'lık farka değer mi ?
Ben geçen sene 6800tl'ye 11.11'de almıştım. Ben aldığımda xr'da 6000tl idi aralarında 800tl vardı ama şuanda 2k var ise değmez bence. 8.5k ona verene kadar biraz daha koyar 2.el 12 alınır.

Ben geçen sene 6800tl'ye 11.11'de almıştım. Ben aldığımda xr'da 6000tl idi aralarında 800tl vardı ama şuanda 2k var ise değmez bence. 8.5k ona verene kadar biraz daha koyar 2.el 12 alınır.
Hocam 2.el pek istemiyorum anneme alıcazda şimdi test mest kargo get parası falan filan çok uğraştırıcı şeyler o yüzden sıfır bakıyorum.Abdullah abi kampanya paylaşmış normalde o fiyata kutusuz ürünler varken 5800 civarına full orjinal kutulu paylaşması çok iyi oldu,sizce sipariş veriyim mi ?

en az 2025 e kadar destek alır. fiyatını hak ediyor

Hocam 2.el pek istemiyorum anneme alıcazda şimdi test mest kargo get parası falan filan çok uğraştırıcı şeyler o yüzden sıfır bakıyorum.Abdullah abi kampanya paylaşmış normalde o fiyata kutusuz ürünler varken 5800 civarına full orjinal kutulu paylaşması çok iyi oldu,sizce sipariş veriyim mi ?
Bence al. Normal kullanıcılar 2 telefon arasındaki kamera farkını çok anlayamayabilir. Hazır indirimde iken alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,012
Üyeler
187,136
Son üye
4LPP
Geri