Neler Yeni

Yardım İphone XR'mı XS'mi ?

DeoNade

80+ Bronze
Bence de X baktım kronik arıza çıkabiliyor. Şansınıza bağlı bu durum XR da XS'in bir alt versiyonu olarak çıkmış. En iyisi X'lerin arasında XS olarak görüyorum Büyük telefon isteyenler ise XS MAX'e yönelebilir fakat fiyatları 11 ile yarışıyor..
Maalesef maalesef. 2. el fiyatları da neredeyse 0'a yakın gidiyor. XS Max güzel ama benim için büyük bir telefon ki pantolon cebimde daha İphone 7 olduğu halde rahatsız ediyor. Easycepten almayı düşünüyorum bakalım. Umarım hayrını görürsün aldığın ürünün

Xs almalısın kesinlikle xs max kullanmış biri olarak söylüyorum. Ayrıca telefonda herhangi bir şey değişmişse genel->hakkında kısmında değişen prçalar diye bir sekme var orada değişen parça orijinalse gözüküyor. Ben iphone 11 ime ekran değişimi yaptırdım garantiden orada orijinal ekran yazıyor.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,089
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Xs almalısın kesinlikle xs max kullanmış biri olarak söylüyorum. Ayrıca telefonda herhangi bir şey değişmişse genel->hakkında kısmında değişen prçalar diye bir sekme var orada değişen parça orijinalse gözüküyor. Ben iphone 11 ime ekran değişimi yaptırdım garantiden orada orijinal ekran yazıyor.
Anladım teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef maalesef. 2. el fiyatları da neredeyse 0'a yakın gidiyor. XS Max güzel ama benim için büyük bir telefon ki pantolon cebimde daha İphone 7 olduğu halde rahatsız ediyor. Easycepten almayı düşünüyorum bakalım. Umarım hayrını görürsün aldığın ürünün
umarım. Sende inşallah alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,759
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom