Neler Yeni

iPhone XS Max v iPhone XR

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,388
İsim
Oğuz Oğuz
artık şu olayı bırakın biri oled biri lcd demeyi kalite olarak karşılaştırdıktan sonra söyleyeceksiniz örneği bu 2 foto
Alıntıyı görüntüle
soldaki İphone xr ( LCD ) sağdaki s10 plus ( AMOLED ) burda xr ın ekranı daha iyi demiyorum kesinlikle s10 plus ın ekranı daha nettir vs ama karşılaştırmadan sırf ips diye alınmaz demeyin
karşılaştırma falan yapmıyorum 2 yıl s9+ amoled kullandım sonra iphone 11 lcd ye geçtim şuan ise 12 oled kullanıyorum.
sıralama yaparsak en iyi ip12 sonra s9+ sonra ise ip11.
Gözüme mi inanayım yoksa attığın teste mi. Bariz 11'in lcd panel olduğu belliydi. Üçünü kullandıysan sende yorum belirt. Ama kullanmadıysan test videosu tabi at ama önce kendi deneyimim kusura bakma.

şahin doğan

80+ Platinum
karşılaştırma falan yapmıyorum 2 yıl s9+ amoled kullandım sonra iphone 11 lcd ye geötim şuan ise 12 oled kullanıyorum.
sıralam yaparsak en iyi ip12 sonra s9+ sonra ise ip11.
Gözüme mi inanayım yoksa attığın teste. Bariz lcd panel olduğu belli. Üçünü kullandıysan sende yorum belirt. Ama kullanmadıysan test tabi at ama önce kendi deneyimim kusura bakma.
s10e, 12 pro max, note 9 ve xr deneyimim oldu şuan xr kullanıyorum bu 4 cihaz arasından son sıraya kesinlikle note 9 u yazarım telefonu fhd+ da kullanıyordum ve keskinlik olarak xr dan bile kötüydü s10e vs 12 pro max in ekranı xr dan daha iyidi deneyimide

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,388
İsim
Oğuz Oğuz
s10e, 12 pro max, note 9 ve xr deneyimim oldu şuan xr kullanıyorum bu 4 cihaz arasından son sıraya kesinlikle note 9 u yazarım telefonu fhd+ da kullanıyordum ve keskinlik olarak xr dan bile kötüydü s10e vs 12 pro max in ekranı xr dan daha iyidi deneyimide
keskinlik olarak katılıyorum dediğine ama video izlemek falan samsungta daha iyiydi.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

HoYeon Jung

80+ Gold
Düşünmeye gerek yok, XS Max mükemmel bir cihaz. Ayrıca iOS da pek 2.el sıfır muhabbetine takılmaya gerek yok. Kozmetiği iyi olsun, pil sağlığı iyi olsun yeter.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mert karamusa
Ben olsam temizliğine göre çok net XS Max tercih ederdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,456
Üyeler
165,677
Son üye
draxyy
Top Bottom