karşılaştırma falan yapmıyorum 2 yıl s9+ amoled kullandım sonra iphone 11 lcd ye geçtim şuan ise 12 oled kullanıyorum.artık şu olayı bırakın biri oled biri lcd demeyi kalite olarak karşılaştırdıktan sonra söyleyeceksiniz örneği bu 2 foto
Alıntıyı görüntüle
soldaki İphone xr ( LCD ) sağdaki s10 plus ( AMOLED ) burda xr ın ekranı daha iyi demiyorum kesinlikle s10 plus ın ekranı daha nettir vs ama karşılaştırmadan sırf ips diye alınmaz demeyin
s10e, 12 pro max, note 9 ve xr deneyimim oldu şuan xr kullanıyorum bu 4 cihaz arasından son sıraya kesinlikle note 9 u yazarım telefonu fhd+ da kullanıyordum ve keskinlik olarak xr dan bile kötüydü s10e vs 12 pro max in ekranı xr dan daha iyidi deneyimidekarşılaştırma falan yapmıyorum 2 yıl s9+ amoled kullandım sonra iphone 11 lcd ye geötim şuan ise 12 oled kullanıyorum.
sıralam yaparsak en iyi ip12 sonra s9+ sonra ise ip11.
Gözüme mi inanayım yoksa attığın teste. Bariz lcd panel olduğu belli. Üçünü kullandıysan sende yorum belirt. Ama kullanmadıysan test tabi at ama önce kendi deneyimim kusura bakma.
keskinlik olarak katılıyorum dediğine ama video izlemek falan samsungta daha iyiydi.s10e, 12 pro max, note 9 ve xr deneyimim oldu şuan xr kullanıyorum bu 4 cihaz arasından son sıraya kesinlikle note 9 u yazarım telefonu fhd+ da kullanıyordum ve keskinlik olarak xr dan bile kötüydü s10e vs 12 pro max in ekranı xr dan daha iyidi deneyimide
Evet ciddiyim daha yeni S21 Ultra aldığım için boşa çıktı eskiden ben kullanıyordum. Benden almayacaksan bile 7500 her türlü fazla.Ciddiysen bakabilirim
hangi şehirdesin?Evet ciddiyim daha yeni S21 Ultra aldığım için boşa çıktı eskiden ben kullanıyordum. Benden almayacaksan bile 7500 her türlü fazla.
Istanbulhangi şehirdesin?
iletişimi nereden sağlayabiliriz ilanın falan var mı?Istanbul
Mesaj attım özeldeniletişimi nereden sağlayabiliriz ilanın falan var mı?
İkinci el 11pro bence hocam.iPhone XS Max : 7500TL ikinci el
iPhone XR : 8500TL sıfır
Sizce hangisini almalıyım?
bu fiyata 11 pro mu var?İkinci el 11pro bence hocam.