İphone XS vs İphone 11

Reaksiyon skoru
10
İphone xs kullanıyorum pil sağlığım %78e düştü yaza doğru tahminimce %73leri görür sizce 1400tlye apple sevisinde pil mi yaptırsam yoksa telefonu satıp üstüne 3-4k koyup iphone 11 mi alsam
(Ek; İphone 11 128gb ,Xs 64 gb ve iphone 11in ekranı Lcd XS in ekranı oled 11in pil ve işlemciside çok fark XSe göre yok ama yinede bi tık iyi)

İphone xs kullanıyorum pil sağlığım %78e düştü yaza doğru tahminimce %73leri görür sizce 1400tlye apple sevisinde pil mi yaptırsam yoksa telefonu satıp üstüne 3-4k koyup iphone 11 mi alsam
(Ek; İphone 11 128gb ,Xs 64 gb ve iphone 11in ekranı Lcd XS in ekranı oled 11in pil ve işlemciside çok fark XSe göre yok ama yinede bi tık iyi)
hocam bir kaç ayda nasıl yüzde 5 batarya düşürdünüz öyle şarjda mı bakıyosonuz iphone 11 öneririm ama güzel bir telefon sarj da falan bakmassan sarjinin yüzde 10'a kadar bittikten sonra sarja takarsan kısacası bataryaya iyi bakarsan süper telefon ama fiyatı hiç haketmiyor değerini onuda diyim yani

Xs’in pilini değiştirmen daha mantıklı geliyor bana.

3-4K koy sıfır 11 al.

XS bence.1-2 aya bende xs max almayı düşünüyorum.

hocam bir kaç ayda nasıl yüzde 5 batarya düşürdünüz öyle şarjda mı bakıyosonuz iphone 11 öneririm ama güzel bir telefon sarj da falan bakmassan sarjinin yüzde 10'a kadar bittikten sonra sarja takarsan kısacası bataryaya iyi bakarsan süper telefon ama fiyatı hiç haketmiyor değerini onuda diyim yani
2haftada %2düştü biraz fazla oyun oynadım çok ısınıyordu da geç fark ettim hemen sildim oyunu şarj periyoduna dikkat ediyoeum btw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Noraml kullanımımda 3-4ayda %4 düşmüştü ona göre yazdım 73ü

Pil sağlığı % kaça düşünce değişim yaptırmam gerekli

garip bir şekilde xs'i satıp s21 alabilirsiniz gibi geldi :D

Deji pil taktirirsan ucuza gelir. O kadar para verme bence.

Bu arada 1 mart’da 550 tl daha artıcak pil değiştirme ücreti apple’da haberin olsun değiştireceksen hemen değiştirmeni öneririm.

XS de kalmanızı öneririm daha güzel ve performanslı bir telefon XS geçerseniz aradaki farkı anlarsınız zaten

Bu arada 1 mart’da 550 TL daha artıcak pil değiştirme ücreti apple’da haberin olsun değiştireceksen hemen değiştirmeni öneririm.
nereden biliyorsun

Deji pil taktirirsan ucuza gelir. O kadar para verme bence.
deji pil ne dayı orjinalden başka taktırmam

garip bir şekilde xs'i satıp s21 alabilirsiniz gibi geldi :D
s21 ultra alabilsem geçmek mantıklı gibi gözüksede iosa alıştık artık android zor alışırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,202
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri