IPhone'dan Xiaomi T15 Pro'ya geçilir mi ?

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
50000
Yaklaşık 5,5 yıldır iPhone 11 kullanıyorum 10 yıldır da iPhone'dan başka bir telefon kullanmadım. Artık batarya ömrünün azalması ve yavaşlamasıyla yeni bir telefon almaya karar verdim. Başta seçeneklerim arasında iPhone 15 ve Samsung S25 vardı sonrasında aynı fiyat bandında daha iyi özelliklere sahip Xiaomi 15T Pro'yu keşfettim. Şuan ona daha sıcak bakıyorum. Sizce iPhone'un arayüzüne alışmış birisi için Xiaomi telefon uygun olur mu ?

Xiaomi'nin yazılımı sıkıntılı. Yakınlarımın Xiaomi telefonlarında yazılımsal sorunlar çok oluyor. Sorununu çözmem için kimisi telefonunu bana getiriyor, kimisi de satıp kurtuluyor. Linkteki kullanıcı deneyimini de dinlemeniz iyi olur.

Yaklaşık 5,5 yıldır iPhone 11 kullanıyorum 10 yıldır da iPhone'dan başka bir telefon kullanmadım. Artık batarya ömrünün azalması ve yavaşlamasıyla yeni bir telefon almaya karar verdim. Başta seçeneklerim arasında iPhone 15 ve Samsung S25 vardı sonrasında aynı fiyat bandında daha iyi özelliklere sahip Xiaomi 15T Pro'yu keşfettim. Şuan ona daha sıcak bakıyorum. Sizce iPhone'un arayüzüne alışmış birisi için Xiaomi telefon uygun olur mu ?
hocam xiaomi alacaksan yd alabilirsin android tarafında bir fark olmuyor. bunu bilip hala yurtiçi alan kerizler var :D (iphone ve samsung gibileri için konuşmuyorum onlara kayıt olmuyor)

50ye düz s25 veya çok daha ucuza yd olarak 15t pro tercih edebilirsiniz ama xiaomi yazılımda çok sıkıntılı

Arayüz olarak alışması aşırı kolay birebir Apple çakması zaten arayüz ve özellikleri ama aşırı buglu ve kasma yapıyor önermem.

Geri