- Konu Sahibi Konu Sahibi
Acaba diyorum anakart yükseltme yapsam mı ışıklı mışıklı olsun diye MSI b650 gaming plus wi-fi 6000 hz kullanıyorum ddr5Evet yeterli olur, 2k sadece film izlerken daha iyi olur
Acaba diyorum anakart yükseltme yapsam mı ışıklı mışıklı olsun diye MSI b650 gaming plus wi-fi 6000 hz kullanıyorum ddr5Evet yeterli olur, 2k sadece film izlerken daha iyi olur
BilmemAcaba diyorum anakart yükseltme yapsam mı ışıklı mışıklı olsun diye MSI b650 gaming plus wi-fi 6000 hz kullanıyorum ddr5
Anakart gayet yeterli ama bir yanım Z yada x670 mı 690 a geç diyor ışıklı mışıklıBilmem
Benim bilgim yetmez knk videoyun discorduna gir pc-yardım kanalında sorAnakart gayet yeterli ama bir yanım Z yada x670 mı 690 a geç diyor ışıklı mışıklı
Yok donanım bilgim var geçeyim mi diyorum sadece bakma monitörden de anlarım ama yinede bilmiyormuş gibi bilgi alırım herkesten olurya hata yaparım alırken o yüzden bilgisiz gibi sorarım acaba diğer insanlar neler alıyor vb diye sorgularımBenim bilgim yetmez knk videoyun discorduna gir pc-yardım kanalında sor
Knk geçmeli misin bilmiyorum ki daha güçlü anakart olduğunu biliyorum da gerek var mı ne bilemYok donanım bilgim var geçeyim mi diyorum sadece bakma monitörden de anlarım ama yinede bilmiyormuş gibi bilgi alırım herkesten olurya hata yaparım alırken o yüzden bilgisiz gibi sorarım acaba diğer insanlar neler alıyor vb diye sorgularım
Işık cezbediyor ama 11.5k da verilmez ışığa yav kasa aşağıda takılıyor kafasına göre bakmıyorum bileKnk geçmeli misin bilmiyorum ki daha güçlü anakart olduğunu biliyorum da gerek var mı ne bilem
Hikaye falan oynayacaksan 2k al. FPS oynayacaksan 1080p. Ama 1080p monitör gündelik işlerde de önemli bir tık. 180 hz falan yeter 2k'ya. Bence 240 hz 1080p ve 180 veya 165hz 2k monitör al.Peki 2k olması önemli değil desem direk g24g4x al her şeyde. İş görür mü dersin fps oyunları vb
Freesync gayet yeterli.MSI nedense güven vermedi bir türlü g sync yok mu hiç birinde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçeyi daraltiyorum Max 8 10 k ya lazım 2k diyelim MSI hariç ne alınabilir g sync li
2. monitör alıyor knk film izleyecek discorda bakacakHikaye falan oynayacaksan 2k al. FPS oynayacaksan 1080p. Ama 1080p monitör gündelik işlerde de önemli bir tık. 180 hz falan yeter 2k'ya. Bence 240 hz 1080p ve 180 veya 165hz 2k monitör al.
En iyi anakartlardan.Acaba diyorum anakart yükseltme yapsam mı ışıklı mışıklı olsun diye MSI b650 gaming plus wi-fi 6000 hz kullanıyorum ddr5
Abi, para yanlış ellerde.2. monitör alıyor knk film izleyecek discorda bakacak
Gaming plusta biosta ayar varmış biliyon mu nasıl yapılıyor hocamEn iyi anakartlardan.
Abi, para yanlış ellerde.
Adam diyor ki Gaming Plus WiFi'ı yükseltsem mi?, ben onla sistem alamıyorum.
Hocam, Bios konularını bana sorma.1-Tecrübe yok.2-Bilgi yok. Ben ürün konusuna bakarım. O da yeni yeni öneriyorum.Gaming plusta biosta ayar varmış biliyon mu nasıl yapılıyor hocam