Neler Yeni

IPS ekran fullhd ve 2 k monitör önerisi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak
Senin eski monitörü diyorsan onu boşver aga :D
Aynn itopya mı İncehesap mı sinirliyim ama 200 TL daha ucuz İncehesap itopyadan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin eski monitörü diyorsan onu boşver aga :D

Aoc 24g4x alıp sattın mı anlamadım :D
Evet Asus rog strix de sattım o ilk bahsettiğim 11.5 k ligi 😅😆

Aynn itopya mı İncehesap mı sinirliyim ama 200 TL daha ucuz İncehesap itopyadan

Evet Asus rog strix de sattım o ilk bahsettiğim 11.5 k ligi 😅😆
Sana bahsettiğim 2 monitörü de sattım şimdi tekrar 2k ve full HD alıyorum

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak
Al, satıcı güvenilir
Aldım gitti bende biraz takıntı var illa bilindik satıcı yada e ticaret sitesinden alacam diye itopya incehesap gamın gen tr vb ama illa oralardan almaya gerek yok güvenilir satıcıdan aldığım sürece sıkıntı çıkmaz sanırım 😅😆 yarın gelecek hem çok iyi oldu

AlevFırtınası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Alev Fırtınası
Aldım gitti bende biraz takıntı var illa bilindik satıcı yada e ticaret sitesinden alacam diye itopya incehesap gamın gen tr vb ama illa oralardan almaya gerek yok güvenilir satıcıdan aldığım sürece sıkıntı çıkmaz sanırım 😅😆 yarın gelecek hem çok iyi oldu
Hayırlı olsun

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak
Bir şey olmaz kullanırsın
Hocam Xbox controller almayı düşünüyorum sence Amazon'un kendisinden mı alayım yarın teslimat gözüküyor yoksa bir tık daha ucuz nethouse satıcısından mı alayım simülasyon yarış oyunları için g29 da var evde hani uzaktan eforsuz oynamak için diyorum alayım ps5 kol mu Xbox kol mu iyi olur

AlevFırtınası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Alev Fırtınası
Hocam Xbox controller almayı düşünüyorum sence Amazon'un kendisinden mı alayım yarın teslimat gözüküyor yoksa bir tık daha ucuz nethouse satıcısından mı alayım simülasyon yarış oyunları için g29 da var evde hani uzaktan eforsuz oynamak için diyorum alayım ps5 kol mu Xbox kol mu iyi olur
Hiçbir fikrim yok videoyun discord pc yardım kanalında mini çakallar kanalında veya genel kanalda falan sor

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak
Hiçbir fikrim yok videoyun discord pc yardım kanalında mini çakallar kanalında veya genel kanalda falan sor
Teşekkür ederim bir yandan itopyayi bekliyorum bu gün akşam 6 da indirim başlayacak sanırım 😅😆 güzel şeyler denk gelirse alicam hemen

Top Bottom