Neler Yeni

IPS ekran fullhd ve 2 k monitör önerisi

AlevFırtınası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Alev Fırtınası
Hocam peki bir şey daha sorucam sadece dizi film izlemek için 2. Ekran aldım ya gerek var mı bende eski 75 hz casper marka 19 inch falan monitör var çalışıyor onu 2.ekran yapıp kullansam daha mantıklı olmaz mı
Srgb değerine ve kontrast oranına bakmak lazım, hz önemli değil film izlerken. 2. ekran ne aldın aoc 24g4x mi?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Burak
Srgb değerine ve kontrast oranına bakmak lazım, hz önemli değil film izlerken. 2. ekran ne aldın aoc 24g4x mi?
Aynen aldım da ya dün karışıklık oldu incehesapta ürün iptal oldu ondan sonra gönderilecek bu gün denildi bu gün arıyorum yok iptal diyorlar çıldırdım o yüzden heves kalmadı 8 bit 1600*900 Max monitör LCD LED ekran

AlevFırtınası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Alev Fırtınası
Aynen aldım da ya dün karışıklık oldu incehesapta ürün iptal oldu ondan sonra gönderilecek bu gün denildi bu gün arıyorum yok iptal diyorlar çıldırdım o yüzden heves kalmadı 8 bit 1600*900 Max monitör LCD LED ekran
Tam model ismini ver de bakayım dediğin monitöre.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Burak
Ama miladı doldu gibi parlaklık en yüksekte ama yinede karanlık gösteriyor biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam model ismini ver de bakayım dediğin monitöre.
https://images.app.goo.gl/4Bs83qYn6Jcjdwqw5 aha aynısı hocam evdekiyle model bilmiyorum 2012 2013 gibi almıştık PC ile berber Windows vista vardı o zamanlar

AlevFırtınası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Alev Fırtınası
Ama miladı doldu gibi parlaklık en yüksekte ama yinede karanlık gösteriyor biraz
O zaman da film zevki vermez bence

hocam evdekiyle model bilmiyorum 2012 2013 gibi almıştık PC ile berber Windows vista vardı o zamanlar
Harbi antikaymış renkler falan berbat olur ama kafaya takmam diyorsan kullanabilirsin tabi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Burak
O zaman da film zevki vermez bence

Harbi antikaymış renkler falan berbat olur ama kafaya takmam diyorsan kullanabilirsin tabi
2.el 2 tane biri Yalova biri İstanbul'da buldum 1 1.5 aylık ürünler biri kutusuz faturalı biri kutulu faturalı biri 3700 biri de o civarda para istiyor alsam mı ki

Film izlerken başka şeylerle uğraşmayacaksan dell'den izle 2. monitör almadan
DC yi 2.ye aktarıyorum q. De oyun takılıyorum

AlevFırtınası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Alev Fırtınası
2.el 2 tane biri Yalova biri İstanbul'da buldum 1 1.5 aylık ürünler biri kutusuz faturalı biri kutulu faturalı biri 3700 biri de o civarda para istiyor alsam mı ki

DC yi 2.ye aktarıyorum q. De oyun takılıyorum
q. De derken

AlevFırtınası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Alev Fırtınası
1.ekran 😅😆

Alsam mı almasam mı bilemedim açıkçası yada bahsettiğim 2.el mı alsam 1 aylık 1.5 aylık falan
Sıfırını 4600e almak daha mantıklı. Ama oyun oynamıyorsan internette dcde takılırken film izleyeceksen filmi dell'de izle bence :D

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Burak
Sıfırını 4600e almak daha mantıklı. Ama oyun oynamıyorsan internette dcde takılırken film izleyeceksen filmi dell'de izle bence :D
Ya diğeri boyutu küçük hemde baya yıpranmış olduğu için kötü duruyor masada bilemedim 😅😆

Ya ben geçen gün sattım satmasam sıkıntı yoktu dönüp dolaşıp aynı ürüne geldim alternatif ararken 😅😆

AlevFırtınası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Alev Fırtınası
Ya diğeri boyutu küçük hemde baya yıpranmış olduğu için kötü duruyor masada bilemedim 😅😆

Ya ben geçen gün sattım satmasam sıkıntı yoktu dönüp dolaşıp aynı ürüne geldim alternatif ararken 😅😆
Senin eski monitörü diyorsan onu boşver aga :D

Aoc 24g4x alıp sattın mı anlamadım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,560
Üyeler
161,308
Son üye
aulaf75sevdalısı58
Top Bottom