Çözüldü✓ IPS Panelde Işık Sızması

LG GN600 B kullanıyorum, ışık sızması vardı monitörde teknik servis direkt değişimini yaptı, normal diyip geçme direkt bence, teknik servisle bir görüş

valla bende lg var 27gl650b modeli var incehesaptan almıştım açarken o kadar korktum ki ölü pikselden bende takıntı yani o 1 piksele rağmen kesin ya iade değişim ya da satardım yani ama cidden şans işi yani
Aynısı bende de oldu acaba ölü piksel çıkar mı diye bayağı strese girmiştim, ya ekranın ortasında olursa, ya çok fazla ölü piksel çıkarsa, ya iade yapmazlarsa vs diye ama açtım ve şükürler olsunki hiç çıkmadı :) umarım ileriki zamanlarda da oluşmaz. Sadece hafif bir ışık sızması var o da yukarı da geçtiği gibi tüm ipslerde oluyor genelde ama hiç belli olmuyor, hissettirmiyor.

LG GN600 B kullanıyorum, ışık sızması vardı monitörde teknik servis direkt değişimini yaptı, normal diyip geçme direkt bence, teknik servisle bir görüş
Hocam gn modelde normal (kronik) diye biliyorum ama derecesi önemli rahatsız ediyorsa tabii görüşülmeli

Hocam gn modelde normal (kronik) diye biliyorum ama derecesi önemli rahatsız ediyorsa tabii görüşülmeli
Değiştirip verdikleri monitörde 0 ışık sızması var, kronikse de ilgilenmeleri güzel bir şey

+ışık sızmasının derecesi de fazla değildi ufaktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,717
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri