ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,553
Olur iptal zaten de belki 4060 gönderileri benim limit yetmedi 1 tane alabildim4090 a abandım ben![]()
Olur iptal zaten de belki 4060 gönderileri benim limit yetmedi 1 tane alabildim4090 a abandım ben![]()
Hocam satmayı düşünüyormusunuz halen?Yetişemeyen korkmasın bir tane aldım. Aldığım fiyata veririm. Forum kazansın
Casper kaybetsin yeter![]()
Qnb finansbank 3 ay yaptı yaBende verdim. Taksitli aldim 6 ay vade farksiz Kuveyt. Iptal olursa ay ay odemezler inşallah
Yoo benimki kargolandi
iptal oldu mu duruyor mu hocamQnb finansbank 3 ay yaptı ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yoo benimki kargolandi![]()
o kadar hatalı bilgi vermişsin ki, sipariş verdiğimiz anda para kimsenin hesabına geçmiyor provizyonda bekliyor trendyola geçse bile sipariş iptali düşerse paranı iade etmek zorunda. Provizyon > Trendyol > Excalibur bu paranın geçiş süreci de öyle 1-2 gün değiltrendyol parnter hesabı hacklendi ve two factor olmadığı için avelin biri böyle yaptı kendisi de alıp araya karışıp belli olmasın diye![]()
Kaç tane aldın sen?İptal olucak peh
sizinki iptal mi oldu hocam?trendyol parnter hesabı hacklendi ve two factor olmadığı için avelin biri böyle yaptı kendisi de alıp araya karışıp belli olmasın diye![]()
hayır olmadısizinki iptal mi oldu hocam?
dediğimi 1 gram anlamamışsıno kadar hatalı bilgi vermişsin ki, sipariş verdiğimiz anda para kimsenin hesabına geçmiyor provizyonda bekliyor trendyola geçse bile sipariş iptali düşerse paranı iade etmek zorunda. Provizyon > Trendyol > Excalibur bu paranın geçiş süreci de öyle 1-2 gün değil
Geleceğine inanman takdire şayan.Hocam satmayı düşünüyormusunuz halen?