Uzun araştırmalarım sonucu bu iki klavyeden birini birazdan sipariş geçecem. Alt tarafa bütün detayları yazdım. Sizlerin vereceği fikirler doğrultusunda birini alacam. O yüzden lütfen okuyup geçmeyin rica ediyorum.
İqunix ez63 HE
Artıları :
1) Gecikme değeri son derece düşük ve fps oyunları için çok ideal bir klavye olarak duruyor.
2) alüminyüm kasadan oluşuyor.
Eksileri :
1) F tuşları yok .
2) ses ayarlama tekerleği yok.
3) Bu klavyenin rengi siyah. Benim diğer ekipmanlarım beyaz. Bu şekilde kullanırsam setup'u bozar maalesef. Fakat elimde beyaz keycapsler var temudan almış olduğum. Bu klavyeyi alırsam bu keycapsleri takacam. Ama klavyenin kendisi siyah olduğu için üzerinde beyaz tuşlar sırıtır mı bilemiyorum. Bunun cevabını sizlere bırakıyorum.
Akko
Artıları :
1) F tuşları var
2) ses ayarlama tekerleği var
3) beyaz renk olduğu için setup'uma uygun.
Eksileri :
1) iqunixe göre perfomansı sanırım daha zayıf. Ama emin değilim , karşılaştırma videosu falan bulamadım maalesef.
2) plastik kasa.
IQUNIX GAMİNG GEN FİYATI
AKKO GAMİNG GEN FİYATI
İqunix ez63 HE
Artıları :
1) Gecikme değeri son derece düşük ve fps oyunları için çok ideal bir klavye olarak duruyor.
2) alüminyüm kasadan oluşuyor.
Eksileri :
1) F tuşları yok .
2) ses ayarlama tekerleği yok.
3) Bu klavyenin rengi siyah. Benim diğer ekipmanlarım beyaz. Bu şekilde kullanırsam setup'u bozar maalesef. Fakat elimde beyaz keycapsler var temudan almış olduğum. Bu klavyeyi alırsam bu keycapsleri takacam. Ama klavyenin kendisi siyah olduğu için üzerinde beyaz tuşlar sırıtır mı bilemiyorum. Bunun cevabını sizlere bırakıyorum.
Akko
Artıları :
1) F tuşları var
2) ses ayarlama tekerleği var
3) beyaz renk olduğu için setup'uma uygun.
Eksileri :
1) iqunixe göre perfomansı sanırım daha zayıf. Ama emin değilim , karşılaştırma videosu falan bulamadım maalesef.
2) plastik kasa.
IQUNIX GAMİNG GEN FİYATI
AKKO GAMİNG GEN FİYATI
Son düzenleme: