Neler Yeni

Yardım IQUNIX mi yoksa AKKO mu ?

Alsancak1

80+ Bronze
Uzun araştırmalarım sonucu bu iki klavyeden birini birazdan sipariş geçecem. Alt tarafa bütün detayları yazdım. Sizlerin vereceği fikirler doğrultusunda birini alacam. O yüzden lütfen okuyup geçmeyin rica ediyorum.

İqunix ez63 HE

Artıları :

1) Gecikme değeri son derece düşük ve fps oyunları için çok ideal bir klavye olarak duruyor.
2) alüminyüm kasadan oluşuyor.

Eksileri :

1) F tuşları yok .
2) ses ayarlama tekerleği yok.
3) Bu klavyenin rengi siyah. Benim diğer ekipmanlarım beyaz. Bu şekilde kullanırsam setup'u bozar maalesef. Fakat elimde beyaz keycapsler var temudan almış olduğum. Bu klavyeyi alırsam bu keycapsleri takacam. Ama klavyenin kendisi siyah olduğu için üzerinde beyaz tuşlar sırıtır mı bilemiyorum. Bunun cevabını sizlere bırakıyorum.

Akko

Artıları :

1) F tuşları var
2) ses ayarlama tekerleği var
3) beyaz renk olduğu için setup'uma uygun.

Eksileri :

1) iqunixe göre perfomansı sanırım daha zayıf. Ama emin değilim , karşılaştırma videosu falan bulamadım maalesef.
2) plastik kasa.

IQUNIX GAMİNG GEN FİYATI

AKKO GAMİNG GEN FİYATI

Son düzenleme:

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mrc0
Eweadn battle 68 alırsan hız değeri düşük, tahminimce rekabetçi fps oyunları için. Eweadn x75 alırsan ses tekerleği var ve rengi sistemine yakışır. Bu kadar bütçe ayırmaya gerek var mı gerçekten?

oEnesQlf

80+ Silver
Uzun araştırmalarım sonucu bu iki klavyeden birini birazdan sipariş geçecem. Alt tarafa bütün detayları yazdım. Sizlerin vereceği fikirler doğrultusunda birini bu gece bitmeden almış olacam. O yüzden lütfen okuyup geçmeyin rica ediyorum.

İqunix ez63 HE

Artıları :

1) Gecikme değeri son derece düşük ve fps oyunları için çok ideal bir klavye olarak duruyor.
2) alüminyüm kasadan oluşuyor.

Eksileri :

1) F tuşları yok .
2) ses ayarlama tekerleği yok.
3) Bu klavyenin rengi siyah. Benim diğer ekipmanlarım beyaz. Bu şekilde kullanırsam setup'u bozar maalesef. Fakat elimde beyaz keycapsler var temudan almış olduğum. Bu klavyeyi alırsam bu keycapsleri takacam. Ama klavyenin kendisi siyah olduğu için üzerinde beyaz tuşlar sırıtır mı bilemiyorum. Bunun cevabını sizlere bırakıyorum.

Akko

Artıları :

1) F tuşları var
2) ses ayarlama tekerleği var
3) beyaz renk olduğu için setup'uma uygun.

Eksileri :

1) iqunixe göre perfomansı sanırım daha zayıf. Ama emin değilim , karşılaştırma videosu falan bulamadım maalesef.
2) plastik kasa.

IQUNIX GAMİNG GEN FİYATI

AKKO GAMİNG GEN FİYATI
Yüksek seviyede fps oynayacaksan iqunix öneririm biraz kullanınca f tuşlarına fn ile hızlı basabiliyorsun ses için de uygulamasından tek tuşa atarsın ya da fn ile yan yana atıp Hızlıca ses azaltıp arttırırsın

Alsancak1

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eweadn battle 68 alırsan hız değeri düşük, tahminimce rekabetçi fps oyunları için. Eweadn x75 alırsan ses tekerleği var ve rengi sistemine yakışır. Bu kadar bütçe ayırmaya gerek var mı gerçekten?
Dediğiniz klavyeler hakkında hiçbir fikrim yok hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yüksek seviyede fps oynayacaksan iqunix öneririm biraz kullanınca f tuşlarına fn ile hızlı basabiliyorsun ses için de uygulamasından tek tuşa atarsın ya da fn ile yan yana atıp Hızlıca ses azaltıp arttırırsın
Peki renk olayına ne diyorsunuz hocam ? Oradaki maddelerden bir tanesi renkle alakalı okudunuz mu o kısmı ? İqunix alırsam kendi beyaz keycapslerimi takacam. Fakat klavyenin kendisi siyah olduğu için siyahın üstüne beyaz sırıtır mı ?

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mrc0
Dediğiniz klavyeler hakkında hiçbir fikrim yok hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki renk olayına ne diyorsunuz hocam ? Oradaki maddelerden bir tanesi renkle alakalı okudunuz mu o kısmı ? İqunix alırsam kendi beyaz keycapslerimi takacam. Fakat klavyenin kendisi siyah olduğu için siyahın üstüne beyaz sırıtır mı ?
Almadan önce araştırmaya biraz daha devam etmeni öneririm. Ben de bayadır klavye araştırıyordum bugün sipariş ettim artık bir tane.

Alsancak1

80+ Bronze
Almadan önce araştırmaya biraz daha devam etmeni öneririm. Ben de bayadır klavye araştırıyordum bugün sipariş ettim artık bir tane.
Hocam son 2 haftam klavye araştırmakla geçti. Uykularıma falan giriyor artık. Şuan her şeye hakimim. Sadece karar veremiyorum. İki klavyenin de kendince albenisi var. O yüzden sizlerin fikrini almak istedim. Şuan bu iki klavyeden birini kesin alacam.

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mrc0
hahaha😅 bugün benim de rüyama girdi valla. öyle bir uykudan uyandım ki kolumu kalorifer peteğine vurdum hatta. iqunix gerçekten performansı üst düzey bir klavye diye hatırlıyorum. bu bütçelere çıksam şahsen daha farklı modelleri tercih ederdim özellikle de gaming genden klavye almamaya çalışırdım.

Alsancak1

80+ Bronze
hahaha😅 bugün benim de rüyama girdi valla. öyle bir uykudan uyandım ki kolumu kalorifer peteğine vurdum hatta. iqunix gerçekten performansı üst düzey bir klavye diye hatırlıyorum. bu bütçelere çıksam şahsen daha farklı modelleri tercih ederdim özellikle de gaming genden klavye almamaya çalışırdım.
Siz olsanız ne alırdınız peki ? Ve neden gaming genden almam dediniz

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mrc0
Siz olsanız ne alırdınız peki ? Ve neden gaming genden almam dediniz
hocam ben de aynı sizin gibi haftalardır klavye arıyan biriyim. sonucunda verdiğim para ile alabileceğimin en iyisi olsun istedim kendimce. amazon TR wraith ulu games ve en sonda gaming gene baktım bu süreçte. forumda aula f75 ve f99 paylaşıldı araştırdım almamaya karar verdim. wraith de ki ürünler de bazı modeller çok pahalı bazı modeller benim içime sinmedi. geçenler de forum da mchose diye yeni marka geldiğini gaming gene birisi paylaştı onları da araştırdım ve bir model içime sindi. dün dolar patladı ve hoop hemen 150 200 tl zam oldu ve almak istediğim modelden vazgeçtim çünkü diğer siteler ürünlerinin fiyatlarında bir güncelleme yapmadılar. demek ki zam yapılmasına ve fırsatçılığa bu kadar da gerek yokmuş. uzun bir aranın ardından bu akşam ıyzıco 300 tl geri ödeme ile ulu gamesten bir klavye aldım ve kafam da baya bir rahatladı açıkçası. son olarak ben olsam ne alırdım sorunuza cevap veremeyeceğim çünkü yüksek bütçe klavye arayışında bulunmadım bu süre zarfında. 🤠

Top Bottom