IRQL NOT LESS OR EQUAL mavi ekran

Reaksiyon skoru
25
Bilgisayarı dizeli daha 2 hafta oldu windows kurduğumdan beri bişey yüklemeye gelince ya da izlemeye gelince mavi ekran hatası ile karşı karşıya kalıyorum hepside farklı farklı hatalar araştırdım ekran kartı ile ilgili değilmiş yardım eder misiniz arkadaşlar şimdiden teşekkürler @Donanımarşivi12

Ekler

• 57286814-0539-46C3-879A-19EC69DC3876.jpeg
    57286814-0539-46C3-879A-19EC69DC3876.jpeg
    1.6 MB · Hit: 40

Bilgisayarı dizeli daha 2 hafta oldu windows kurduğumdan beri bişey yüklemeye gelince ya da izlemeye gelince mavi ekran hatası ile karşı karşıya kalıyorum hepside farklı farklı hatalar araştırdım ekran kartı ile ilgili değilmiş yardım eder misiniz arkadaşlar şimdiden teşekkürler @Donanımarşivi12
ısı değerleri nasıl? bir de driver güncellemeyi denediniz mi ?

https://drive.google.com/drive/folders/1bQ5Hd_HqFc3HjuhttCTmcqkhwV7REFcM?usp=sharing
Post automatically merged:

tüm güncellemeleri yaptım windows sürümünü bile değiştirdim windows kurulumu biterkende çöktü

ısı değerleri normal gözüküyor

Adsız.png

windows sürümünden kaynaklı olabilir mi acaba ?

https://drive.google.com/drive/folders/1bQ5Hd_HqFc3HjuhttCTmcqkhwV7REFcM?usp=sharing

tüm güncellemeleri yaptım windows sürümünü bile değiştirdim windows kurulumu biterkende çöktü

ısı değerleri normal gözüküyor

Alıntıyı görüntüle

windows sürümünden kaynaklı olabilir mi acaba ?
Hocam LinpackXtreme diye bir test var bunu yapabilir misiniz ya da Prime95 testini bu ikisinden birini yaparken de ısı değerlerini kaydedebilir misniz cpunun. CPUID programı kullanarak görebilirsiniz değerleri. En yüksek değeri kaydetseniz yeterli.

Geri