Neler Yeni

šŸ”„Ä°ndirim Ä°ÅŸ Bankası Maximiles Black & Privia Black Sahiplerine Ɯcretsiz Amazon Prime!

Remi

80+ Silver
En Ä°yi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,744
Ä°sim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, MĆ¼zik, Psikoloji
Yanlış Bilgilendirme: ƖmĆ¼r Boyu Ä°fadesi Kampanya Sayfasında Yer Almıyor
İş Bankası Maximiles Black & Privia Black Sahiplerine Ɯcretsiz Amazon Prime!

Merhabalar iyi forumlar ƶncelikle,

İş Bankasıā€™nda toplam kredi kartı limiti 300.000 TL ve Ć¼zeri bir limite sahip olan kişiler, Maximiles Black veya Privia Black kart edinirse Amazon Prime'ı Ć¼cretsiz biƧimde kullanabiliyor. SĆ¼resi hakkında belli bir sĆ¼re yok ancak 2023'den beri kesintisiz biƧimde devam ediyor.

Kendi kartınız ya da ailenizden birinin kartı bu iki karttan biriyse, Amazon Primeā€™Ä± Ć¼cretsiz alabilirsiniz.

Peki, Nasıl Alınıyor?
Amazon Primeā€™Ä± Maximiles Black veya Privia Black kartınızla ƶdeme yaparak kullanıyorsunuz. Sonrasında Ć¼cret, belirli tarihlerde kartınıza iade ediliyor.

Kampanya hakkında verilen bilgiler:
"Ocak ayında yapılan ƶdemeler iƧin indirimler 7 Şubat 2025'te,
Şubat ayında yapılan ƶdemeler iƧin indirimler 7 Mart 2025'te,
Mart ayında yapılan ƶdemeler iƧin indirimler 8 Nisan 2025'te yansıtılacaktır."

"Kampanyaya katılım koşulu bulunmamaktadır. Amazon Prime Ć¼yelik Ć¼creti ƶdemesinin Maximiles Black veya Privia Black ile ƶdenmesi yeterlidir."

Yazının tamamına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz

Yani ekstra bir işlem yapmanıza gerek yok, Amazon Prime Ć¼cretini bu karttan ƶdĆ¼yorsunuz ve birkaƧ hafta sonra geri yatırılıyor.

Ɩnemli Not:

Bu kampanya sırf Amazon Prime almak iƧin bu kartı almak isteyenler iƧin hiƧ mantıklı değil. Ć‡Ć¼nkĆ¼ Maximiles Black Kartın yıllık aidatı 2873, Privia Black'in ise 4316TL. Ama benim gibi zaten halihazırda bu kartı kullananlar ya da ailesinde bu karta sahip olanlar iƧin hiƧ yoktan iyidir diye dĆ¼ÅŸĆ¼nĆ¼yorum. Biliyorum forumda Ƨoğu kişi kriterleri şu anda kriterleri sağlamıyordur yani hitap ettiği kitle epey az ancak ailesinde bulunan olabilir ya da ilerde bu kartı alan birinin hafızasında yer edinebilir diye dĆ¼ÅŸĆ¼nĆ¼yorum.

Ekstra Bilgi:
- Privia Black kartı alabilmek iƧin İş Bankası Ɩzel Bankacılık mĆ¼ÅŸterisi olmanız gerekiyor ve minimum kredi kartı limitinizin 500.000 TL olması şart, eğer başvurmayı dĆ¼ÅŸĆ¼nen varsa diye belirtme ihtiyacı hissettim.
- Bu avantajın Maximiles Select, Maximum Platinum ve benzeri İş Bankasıā€™nın Ć¼st segment kredi kartlarında da geƧerli olabileceğini dĆ¼ÅŸĆ¼nĆ¼yorum ama bundan tam emin değilim. Eğer bu kartlardan birine sahipseniz sitesinden kampanyaları kontrol edebilirsiniz.

Son dĆ¼zenleme:

Samu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
Ä°sim
Kenan Fetheden
ƖmĆ¼r boyu iddaalıymış

Remi

80+ Silver
En Ä°yi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,744
Ä°sim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir 298k kredi ile kaƧıyorum. Ucundan kaƧıyor ya Ć¼zĆ¼ldĆ¼m.
Hocam harcama yapın biraz daha yakında 300K Limite Ƨıkarsınız ama dediğim gibi kartın tĆ¼m avantajlarından yararlanmayacaksanız sadece Amazon Prime iƧin almak epey kazık oluyor Aidatları dudak uƧuklatıcı cinsten
Mesaj otomatik birleştirildi:

ƖmĆ¼r boyu iddaalıymış
3 senedir bedava yapıyorlar bu yĆ¼zden ƶmĆ¼r boyu olarak belirttim bozmazlar sanırım seriyi

bu ƶzellikteki bi kartın sahibi zengin olmuştur bƶyle işlere uğraşmaz bence (bence)

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,107
Ä°sim
baba merhaba
300k limiti olanın 39tl den kaƧacağını dĆ¼ÅŸĆ¼nmĆ¼yorum :)
eğer ki bu kadar da incehesap yapıyorlarsa helal olsun derim

Remi

80+ Silver
En Ä°yi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,744
Ä°sim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu ƶzellikteki bi kartın sahibi zengin olmuştur bƶyle işlere uğraşmaz bence (bence)
HiƧ yoktan iyidir bence ya normalde konusunu da aƧmayacaktım ama belki ailesinde iş bankası kullanan bĆ¼yĆ¼ÄŸĆ¼ olanlar olabilir diye aƧtım
300k limiti olanın 39tl den kaƧacağını dĆ¼ÅŸĆ¼nmĆ¼yorum :)
eğer ki bu kadar da incehesap yapıyorlarsa helal olsun derim
Senelik olarak bakarsak yaklaşık 500 TL Kartın yıllık Aidat'nın bir kısmını otomatik olarak Ƨıkarıyor ve genelde zenginler daha Ƨok Ä°ncehesap yapıyor daha Ƨok bu yĆ¼zden zengin oluyorlar

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
Ä°sim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Akbankta 1m limitim var indirsem bile iş banka limit vermiyor sıkıntı orda xkmnbxvx

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,107
Ä°sim
baba merhaba

Remi

80+ Silver
En Ä°yi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,744
Ä°sim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Akbankta 1m limitim var indirsem bile iş banka limit vermiyor sıkıntı orda xkmnbxvx
İş Bankası Ƨok kanser evet beni bir sene boyunca 2000 TL limitte tuttu sonra 3 ayda 400kya Ƨıkardı limitimi. Ama Yapıkredi en beteri sahibinden dolayı sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

faiz, borsa, kira, vergi kaƧırma, iÅŸĆ§ilerin hakkını Ƨalma vb durumlardan zengin oluyorlar diye biliyorum.
Faiz şu an sırf zarar nerden bildiğimi sormayın

Son dĆ¼zenleme:

Nezha

80+ Bronze
Yakarsa dĆ¼nyayı garibanlar yakar. Zengini daha zengin yapıyorlar. Fakire parayla šŸ¤£

Yeni mesajlar Yeni Konu AƧ      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,258
Ɯyeler
168,911
Son Ć¼ye
Asussever
Top Bottom