Neler Yeni

Ana Konu 💸İş Bankası'nın Kazandıran Uygulaması NAYS🔥

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Üye oldum 10 tl geldi kazı kazanı nasıl oynucaz bulamadım

Ekler

• 7739BCC0-CB0B-4CDC-A318-AE24D0E7FD54.png
    7739BCC0-CB0B-4CDC-A318-AE24D0E7FD54.png
    369.7 KB · Hit: 50

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,163
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Bugun yüklediğim 1 tl ile oynayamıyorum ozaman öylemi.

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Malik

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,163
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
İlk defa actim sandik 10₺ cikti
Siz simdiye kadar ne kadar actiniz
Kac TL verio ort
Ben 2 haftadır her gün kazıyorum.
İki kere 5 lira çıktı, geri kalan hepsinden 1 lira çıktı.

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
Kac ₺ yuklicez
1TL yükleyebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugun yüklediğim 1 TL ile oynayamıyorum ozaman öylemi.
hayır bugün kazı kazan oynamadıysanız 1tl yükleyerek oynayabilirsiniz.

İlk defa actim sandik 10₺ cikti
Siz simdiye kadar ne kadar actiniz
Kac TL verio ort
ben kaç kere açtım bilmiyorum ama genelde 1-5-10TL çıkıyor. 25 ve 50TL şansı düşük, ama imkansız değil. 2 gün önce arkadaşıma bugün de bana 50TL çıktı. Ailenizdeki kişiler adına hesap açıp oradan da oynayabilirsiniz.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Hızlı başladık 27TL 😂

Ekler

• 313F7805-3FEF-4F76-B6B5-B3FC4B41F730.png
    313F7805-3FEF-4F76-B6B5-B3FC4B41F730.png
    221.8 KB · Hit: 57

Msk08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa Sedat koyuncu
İşBankası'nın yeni çıkarmış olduğu Nays uygulamasından ve ayrıcalıklarından bahsedeceğim.

NAYS Nedir?
İşBankası'nın yeni çıkarmış olduğu finans uygulaması (papara/ininal gibi)

NAYS ile Para Kazanma
Aşağıya kendi referans linkimi koyuyorum. Referans sistemi ayrıcalıklarından aşağıda bahsettim, ama ilk önce kayıt olalım. Aşağıdaki linkten uygulamayı indirip kayıt olabilirsiniz.
Kayıt olduktan sonra, herhangi bir banka hesabı/kartından 1 TL yükleyelim.Alıntıyı görüntüle
Yükledikten sonra üstte gördüğünüz gibi hediye olarak 10 TL bakiye cüzdanımıza yüklenecek. Bu hediye ilk işleminize özeldir. Yani her yüklemede 10 TL hediye vermeyecek, fakat 1-50TL arasında bakiye kazanabileceğiniz Kazı Kazan oynama hakkınız olacak.

NAYS Kazı Kazan ile Para Kazanma
Her gün tek seferlik Kazı Kazan oynama hakkınız bulunur. Nays ile yaptığınız işlemlerde bu oyunu oynama hakkı kazanırsınız. Örneğin her gün 1TL yükleyerek bu oyunu oynayabilirsiniz.
Kazı Kazan oyunu size 4 adet kutu verir. Bu kutuların hepsini kazarsınız ve 3 aynı kartta yazan miktar bakiyenize eklenir (4 Karttan 3'ü mutlaka aynı oluyor). Örneğin 4 kutudan 3'ünde 25TL çıkarsa, bu miktar bakiyenize eklenir.
Bu oyun ile 1-50TL arasında bakiye kazanabilirsiniz. Her gün 1TL yükleyerek oynarsanız zarara girmeden kazanırsınız.Alıntıyı görüntüle

NAYS Referans Üzerinden Para Kazanma
Alıntıyı görüntüle
Buradaki megafon ikonuna basın ve davet et butonuna basın.
Sizin referans linkiniz üzerinden kayıt olan her kişi için 10TL kazanacaksınız.
Referans linkinizle maksimum 10 kişi kayıt olabilir. 10. kişiden sonraları için ödeme yapılmayacaktır.
Dileyen insanlar kendi referans linkini bu konu altında paylaşıp birbirlerine destek olabilir.

NAYS Ayrıcalıkları
-Trendyol'da %10 indirim. Rehbere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. (Yemeksepeti, istanbulkart gibi yerler de eklenecek)
-7/24 Ücretsiz para transferi.
-Kullandıkça hediye para kazanma (Kazı kazan)
-Tamamen ücretsiz.
-İlk işleme özel 10TL
Yakında esnek ödemeyle Nays üzerinden borç alma sistemi de getirecekler. Henüz yeni bir uygulama olduğu için eminim daha birçok güzel özellik gelecektir.
*Henüz fiziksel bir kartı bulunmuyor. (yakında gelecek)

Her türlü sorunuzu bu konu altında cevaplamaya çalışacağım. Yapamayan olursa buraya yazabilir.

NAYS İletişim
Davet ettiğim halde para gelmedi neden olabilir

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Banada oldu sınırı var sanırım 5 kişi davet ettim 2 sinden geldi

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
uygulamayı sizin linkinizden indirip kaydolması gerek. Bu şekilde yaptıysa ve yine de olmadıysa destek ekibine yazabilirsiniz.

10 kişi sınırı var.
para gönderme yerini açmak için banka kartından değilde hesabındanmı yükleme yapmamız lazım

bide açtık diyelim mesela ben toslama para atabilirmiyim ?

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
para gönderme yerini açmak için banka kartından değilde hesabındanmı yükleme yapmamız lazım

bide açtık diyelim mesela ben toslama para atabilirmiyim ?
Nays üzerinden para gönderebilmek için hesabın sahibine ait banka hesabından yükleme yapılması gerek. Nays üzerinden yalnızca IBAN numarasına ve Nays kullanan kişilere para gönderebilirsiniz.

Papara/Tosla/İninal gibi uygulamalar üzerinden "Banka Kartıyla Yükle" seçeneğini seçip Nays kart bilgilerinizi girerek paranızı Papara, Tosla veya İninal gibi finans uygulamalarına aktarabilirsiniz.

Papara, Tosla veya İninal gibi uygulamalara paranızı aktarmak için Banka Hesabınızı Nays üzerinden doğrulamanıza gerek yoktur.

Uzun lafın kısası: evet.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Nays üzerinden para gönderebilmek için hesabın sahibine ait banka hesabından yükleme yapılması gerek. Nays üzerinden yalnızca IBAN numarasına ve Nays kullanan kişilere para gönderebilirsiniz.

Papara/Tosla/İninal gibi uygulamalar üzerinden "Banka Kartıyla Yükle" seçeneğini seçip Nays kart bilgilerinizi girerek paranızı Papara, Tosla veya İninal gibi finans uygulamalarına aktarabilirsiniz.

Papara, Tosla veya İninal gibi uygulamalara paranızı aktarmak için Banka Hesabınızı Nays üzerinden doğrulamanıza gerek yoktur.

bi dakika anlamadım tosla kartıma nasıl aktarıcam nays içindeki parayı doğrulama yapmama gerek yoksa ?

toslaya nays kartımı tanımladım fakat nasıl nays hesabımdaki parayı toslama aktarıcam ?

teşekkürler 3kere yazmış oldum ama hallettim çok teşekkürler telefonumda internet yoktu nasıl para çekicem diye üzülüyordum toslama atabilmek çok iyi oldu teşekkürler

Son düzenleme:
Top Bottom