Neler Yeni

Iş ile sorulan sorular baskı

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,280
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Bak birader gidip sayfalarına baktım önceki mesajlarına baktım sürekli bir büyüklük peşindesin sanki herkes çocuk bir sen olgun farkındasın,asıl sen vazgeç bu saçma ön yargılı davranışlarından.
sana ne yahu vasıfsız vasıflısından insanların sen mı karar veriyorsun vasıflıysa okey vasıfsız ise yük olduğuna ? bu motivasyoncu influencerlar gibisin ya gaza gelip millete ahkam kesiyorlar.
evde durana yokmuş saygısı ay paşama bak insanlık olarak senin saygını kazanmaya çalışalım o zaman. hay Allahım sen sabır ver ya
Dediğim hicbir cümlede yanlis bir laf yok. Büyüklük pesinde asla degilim, büyüklük sende kalsin. Su an sinirlenip bos bos laf söylemekten baska hicbir sey yapmiyorsun emin ol. Konu sahibinin söyledigi ve senin söyledigin seye cevap vermekten baska hicbir sey yapmadim. Fikirlerimi belirttim, saygi duymayan sensin :D

Edit: Mesajlarima baktim da konulara normal cevap vermekten baska napmisim sormasi ayiptir? Ben pek de öyle böbürlendigimi vesayre göremiyorum.

Son düzenleme:

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,669
İsim
Sarp Yılmaz
Dediğim hicbir cümlede yanlis bir laf yok. Büyüklük pesinde asla degilim, büyüklük sende kalsin. Su an sinirlenip bos bos laf söylemekten baska hicbir sey yapmiyorsun emin ol. Konu sahibinin söyledigi ve senin söyledigin seye cevap vermekten baska hicbir sey yapmadim. Fikirlerimi belirttim, saygi duymayan sensin :D

Edit: Mesajlarima baktim da konulara normal cevap vermekten baska napmisim sormasi ayiptir? Ben pek de öyle böbürlendigimi vesayre göremiyorum.
Senin normalin bu olduğu için göremiyorsun anormal olanı o yüzden.
saygı duyulacak bir görüşün olsaydı duyardım dünyanın en açık insanıyım fakat seninki fikir değil bencillik.
haydi selametle

Mert

80+ Silver
Akraba ve komşuların ne dediğinin bir önemi yok, fakat yaşına ve şu anda ne yaptığına bağlı olarak haklı olma ihtimali de söz konusu.

marla37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Bedirhan Güllü
akraba olsun komşu olsun esnaf olsun sürekli işe gir çalış diyorlar çok baskı var
Hocam bi işe girdikten sonrada bu meslek yapılır mı , bu maaşa çalışılır mı vb. diye söylencekler hayatın maalesef olağan akışı bu fakat en nihayetinde kendiniz harici kimsenin dediğinin bir önemi yok biz dahil.
Eğitim durumunuz nedir, gelecekle ilgili planlarınız nedir şu an internette yaptığınız iş ileride size iyi gelir getireceğini düşünüyor musunuz yada severek yapıyor musunuz bunları da bilmediğimiz takdirde size arkadaşca tavsiyede veremeyiz bence.
İnternet üzerinden yaptığınız iş akşam saatlerinde de yapılırsa sabahları meslek öğrenebileceğiniz veya ek gelir sağlayabileceğiniz ek iş yapabilirsiniz bence isteğinize göre tek diyebileceğim bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,533
Üyeler
167,678
Son üye
eeosman
Top Bottom