Neler Yeni

İşelmci sıcaklığı normal mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Murat Selim
Benim işlemci i5 11400 stok fan soğutuculu ve tam yük altında 81-88 arası bir sıcaklık değerleri izliyor bu normal midir sizce?

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
normal

Tilsch

80+ Bronze
işlemciye her hangi bir zararı olur mu veya işlemcinin ömrü kısalır mı
Hocam bende de12400f var.100 dereceyi gördüm saçma bir şekilde.Daha yeni topladım sistemi ve stok fanı çok berbat o yüzden yeni fan alacağım.Şansa soğukta da çalışanlar var sıcak olup yeni fan alanlar da var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok sorun olursa fan alınabilir işlemci için

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Murat Selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende de12400f var.100 dereceyi gördüm saçma bir şekilde.Daha yeni topladım sistemi ve stok fanı çok berbat o yüzden yeni fan alacağım.Şansa soğukta da çalışanlar var sıcak olup yeni fan alanlar da var.

Çok sorun olursa fan alınabilir işlemci için
bende alacağım fakat aklım çok karışık kule tipi mi alsam sıvı soğutucu vs. mi

Tilsch

80+ Bronze
bende alacağım fakat aklım çok karışık kule tipi mi alsam sıvı soğutucu vs. mi
Sıvı soğutucu alacaksanız bütçenizin olması ve alacağınız ürünün kaliteli olmasına dikkat edin.Kule tipi içinse alacağınız ürünün işlemci kititinin olup olmadığını satıcıya sorun.Yanlış bilmiyorsam sizdeki işlemci lga 1200 olması lazım.

Ben sizin yerinizde olsam kule tipi alırdım.Kendime de kule tipi almayı planlıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Murat Selim
Sıvı soğutucu alacaksanız bütçenizin olması ve alacağınız ürünün kaliteli olmasına dikkat edin.Kule tipi içinse alacağınız ürünün işlemci kititinin olup olmadığını satıcıya sorun.Yanlış bilmiyorsam sizdeki işlemci lga 1200 olması lazım.

Ben sizin yerinizde olsam kule tipi alırdım.Kendime de kule tipi almayı planlıyorum.
doğru 1200lga ama kasaya uygun olup olmadığını nereden bileceğim bu konuda çok bilgili değilimde

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Murat Selim
Kasanızın boyutu önemli.Ben de kasaya uyup uymadığı konusunda pek anlamam ama kasanızın modelini atarsanız arkadaşlar yardımcı olabilir.
tamamdır onun için ayrı bir konu mu oluştarayım yoksa buraya mı atayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,958
Üyeler
166,458
Son üye
egecihan07
Top Bottom